- 8 Haziran 2013
- 56.065
- 148.878
Fellah köfte gibi mi ? gecende yapmıştım.Tavsiye ederim çok güzel oluyor:)Mantı havasında bir tat:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fellah köfte gibi mi ? gecende yapmıştım.Tavsiye ederim çok güzel oluyor:)Mantı havasında bir tat:)
Sağolasın bacım, bir dr kanser tehşisi koymuştu. Göğüslerim durmadan büyüyordu, 1 sene dr dr gezdim.Bayağı olmuş canım:)Geçmiş olsun
Ayyy çok geçmiş olsun canım. Allah kimsenin başına vermesin. Birdaha da yasatmasın inşallahSağolasın bacım, bir dr kanser tehşisi koymuştu. Göğüslerim durmadan büyüyordu, 1 sene dr dr gezdim.
Mammografi benim yaşımdakilere yapılmıyordu, özel izinler falan. Sonunda kanser olmadığım ortaya çıktı şükür.
Ama büyük ölçüde meme dokularım ölmüştü ve ölmeye de devam ediyordu. Sonunda iyi bir prof bulduk ve acil ameliyat oldum.
Yaklaşık 4 kg ölü meme dokusu alındı
Amin canım benim, inşallahAyyy çok geçmiş olsun canım. Allah kimsenin başına vermesin. Birdaha da yasatmasın inşallah
Yok bildiğin içli köfte ama iç harcı çiğ mantı harcı gibi:)Fellah köfte gibi mi ? gecende yapmıştım.
Ayyy canım çok zor bir dönemden geçmişsin çok geçmiş olsunSağolasın bacım, bir dr kanser tehşisi koymuştu. Göğüslerim durmadan büyüyordu, 1 sene dr dr gezdim.
Mammografi benim yaşımdakilere yapılmıyordu, özel izinler falan. Sonunda kanser olmadığım ortaya çıktı şükür.
Ama büyük ölçüde meme dokularım ölmüştü ve ölmeye de devam ediyordu. Sonunda iyi bir prof bulduk ve acil ameliyat oldum.
Hmmm güzelmiş, denerim birgün inşallah. Ellerine sağlık canımYok bildiğin içli köfte ama iç harcı çiğ mantı harcı gibi:)
Eki Görüntüle 2198765
Sağolasın bacımAyyy canım çok zor bir dönemden geçmişsin çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunnnSağolasın bacım, bir dr kanser tehşisi koymuştu. Göğüslerim durmadan büyüyordu, 1 sene dr dr gezdim.
Sağolasın canımÇok geçmiş olsunnn
Çok geçmiş olsun yaa..Sağolasın bacım, bir dr kanser tehşisi koymuştu. Göğüslerim durmadan büyüyordu, 1 sene dr dr gezdim.
Sağolasın bacımÇok geçmiş olsun yaa..
Sağolasın bacım
Sağolasın bacım, bir dr kanser tehşisi koymuştu. Göğüslerim durmadan büyüyordu, 1 sene dr dr gezdim.
Ama herkes gitmişÇocukları yatırdım
Kahvemi yaptım geldim
Ben sabah yine 5 de kalkacağımEvet
Sesimizi duyup gelirler şimdi
Ben sabah yine 5 de kalkacağım