- 22 Temmuz 2017
- 43.921
- 130.569
Ameliyatımdan sonra fazla yoğuramadığımı biliyorlar, çiğ köfteyi bile eşime öğrettim. O yoğuruyor artık, o sebeple fazla yapamadığımı biliyor ve isteyemiyorlarOmuzlarım ağrıyor çok fazla oturamıyorum dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyatımdan sonra fazla yoğuramadığımı biliyorlar, çiğ köfteyi bile eşime öğrettim. O yoğuruyor artık, o sebeple fazla yapamadığımı biliyor ve isteyemiyorlarOmuzlarım ağrıyor çok fazla oturamıyorum dersin
Hadi hadi çevirde yanmasın:)
Ellerine sağlık canım:)Annemde biberli yağ döker, ben arada böyle soslu yaparım
İyi madem:)Ne ameliyatı canımAmeliyatımdan sonra fazla yoğuramadığımı biliyorlar, çiğ köfteyi bile eşime öğrettim. O yoğuruyor artık, o sebeple fazla yapamadığımı biliyor ve isteyemiyorlar
Bana verecek cevabın kalmadı mı?
Onu yapıyorum zaten, kıymaları köfte gibi parmak parmak yapıp biraz donduruyorum. Öyle içine koyup kapıyorumEllerine sağlık canım:)
Ben birde yoğurtlu yapıyorum.Onun iç harcı mantı harcı gibi oluyor.Köfteler ceviz büyüklüğünde yapılıyor.Haşlanıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve biberli sos:)Mutlaka dene çok güzel oluyor:)
Ablaya cevap verilmez kiBana verecek cevabın kalmadı mı?
Seninle damak tatlarımız çok benziyor:)Onu yapıyorum zaten, kıymaları köfte gibi parmak parmak yapıp biraz donduruyorum. Öyle içine koyup kapıyorum
Ablaya cevap verilmez ki
kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiOnu yapıyorum zaten, kıymaları köfte gibi parmak parmak yapıp biraz donduruyorum. Öyle içine koyup kapıyorum
Reduction Mammaplasty Ameliyatı canım. Meme küçültme yani, 11 sene oldu.İyi madem:)Ne ameliyatı canım
Bu kategoride nerdeyse hergun burdaydimKimi bunaltıyorsunBiz halimizden memnunuz :)Hatta çok az geliyorsun diye sitem edebiliriz
Seninle damak tatlarımız çok benziyor:)
geçmiş olsunReduction Mammaplasty Ameliyatı canım. Meme küçültme yani, 11 sene oldu.
Bayağı olmuş canım:)Geçmiş olsunReduction Mammaplasty Ameliyatı canım. Meme küçültme yani, 11 sene oldu.
Zor ve buhranlı zamanlardı, geçti şükürgeçmiş olsun
Bundan sonra daha sık beklerizBu kategoride nerdeyse hergun burdaydim
Ama katılmadığım kategorilerde yokum dogrudur
Zordur tabi.Zor ve buhranlı zamanlardı, geçti şükür
Tavsiye ederim çok güzel oluyor:)Mantı havasında bir tat:)kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
UmarımBundan sonra daha sık bekleriz
O profil guruyacak