- 8 Haziran 2013
- 56.065
- 148.878
Sırtını güneşe ver, rüzgar alan bi yerde 12 saat bekle, gurudun gurudun, gurumazsan imkanı yok guruyamazsınnasıl guruycaz
Alakası yokSen bana yapamıyorsun bana ver dedin değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırtını güneşe ver, rüzgar alan bi yerde 12 saat bekle, gurudun gurudun, gurumazsan imkanı yok guruyamazsınnasıl guruycaz
Alakası yokSen bana yapamıyorsun bana ver dedin değil mi
Profilde guru yaziyor, begeniye gore sanirim. 40 fırın ekmek yemem lazim. Ben buraya yaziyorum ancak yorum. Yoksa bu kadar da begenim olmazSenin gurumana daha çok var
AllammmSırtını güneşe ver, rüzgar alan bi yerde 12 saat bekle, gurudun gurudun, gurumazsan imkanı yok guruyamazsın
Alakası yok
Yok yok öyle dedinSırtını güneşe ver, rüzgar alan bi yerde 12 saat bekle, gurudun gurudun, gurumazsan imkanı yok guruyamazsın
Alakası yok
Benim bir görümcemin eşi Elazığlı, diğerinin eşi Antepli. Elazığlı olan enişte Yasminin içli köftesi der, Antepli ye kızartırız.Aynen canım ben burada öğrendim:)Arkadaşlarım hep kızartma yapıyor:)Ben de yiyorum gayet güzel oluyor.Ama kendim genelde haşlama yaparım:)
O zaman daha çok yazman lazımYoksa guruman çok zorProfilde guru yaziyor, begeniye gore sanirim. 40 fırın ekmek yemem lazim. Ben buraya yaziyorum ancak yorum. Yoksa bu kadar da begenim olmaz
Sen yanlış anladın, emaneten dedimYok yok öyle dedin
Biz seni guruturuzAllammm
Ben guruyamam
Acı biber salçasını zeytin yağı ile kavurdum, 1 diş sarımsak ekleyip, içli köfteyi haşladığım sudan ekleyerek sos yaptımKK da içli köfte akımı oluştu son dönemde güzel olmuş seninkilerde. Üzerinde ki sosu nasıl yaptın ?
Tamam zaten şaka yapmıştım
Sen yapıyorsun niye öğrensinlerBenim bir görümcemin eşi Elazığlı, diğerinin eşi Antepli. Elazığlı olan enişte Yasminin içli köftesi der, Antepli ye kızartırız.
Birde hanımları öğrense de kurtulsam
Emanet olur mu alacaksan kökten alman lazımNeyse ben yaşlanırsam sen alırsın artıkSen yanlış anladın, emaneten dedim
Biz seni guruturuz
OluyormuşÖyle de mi oluyormus. Hic bilmiyordum.
Biz sadece tereyağı dökeriz:)Acı biber salçasını zeytin yağı ile kavurdum, 1 diş sarımsak ekleyip, içli köfteyi haşladığım sudan ekleyerek sos yaptım
Tamam, not aldımAcı biber salçasını zeytin yağı ile kavurdum, 1 diş sarımsak ekleyip, içli köfteyi haşladığım sudan ekleyerek sos yaptım
Misafirlerime yaptığımda görmüşlerdiSen yapıyorsun niye öğrensinler
Ben mesela 10 yıldır çok başarılı olarak yapıyorum ama memlekette hiç söylemem yaptığımı yoksa üstüme kalır biliyorumDaha önce yaprak sarmayı iyi sarıyorum diye her gittiğimde başıma kalırdı tek başıma yapardım
benim yapabileceğim bişey değil, Sağol. Sen daha güzel yapıyorsunEmanet olur mu alacaksan kökten alman lazımNeyse ben yaşlanırsam sen alırsın artık
Daha mi cok yazayim. Ben bunalttigimi bile dusunuyordumO zaman daha çok yazman lazımYoksa guruman çok zor
Annemde biberli yağ döker, ben arada böyle soslu yaparımBiz sadece tereyağı dökeriz:)
Omuzlarım ağrıyor çok fazla oturamıyorum dersinMisafirlerime yaptığımda görmüşlerdi
Kaçarım olmadı yani yine de sürekli yapmam
Hadi hadi çevirde yanmasın:)benim yapabileceğim bişey değil, Sağol. Sen daha güzel yapıyorsun
Kimi bunaltıyorsunBiz halimizden memnunuz :)Hatta çok az geliyorsun diye sitem edebilirizDaha mi cok yazayim. Ben bunalttigimi bile dusunuyordum