ayrıca çocuğum olur mu olmaz mı :)sayın prof dryasminsay
canım bende sabahtan verdim.. bir yorumlar mısınız?
yaş 39 kadın :))
serbest t3 4,96
serbest t4 17,6
TSH 1,31
FSH 15,98
Prolaktin 9,31
Estradiol 25,07
LH 5,68
Vitamin B12 316
demir 36
demir bağlama kapasitesi 356
Vitamin değerleriniz iyi, fakat bazı hormonlarınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Yumurta uyarıcı hormon yani fsh yüksek, tsh iyi gibi görünse de serbest t4 t3 tiroidde bir sıkıntı olduğunu gösteriyor.
Evet Prof.dr. Ücretimi vezneye ödeyiniz 500₺
Iyiyiz canım, sen nasılsınNasılsınız kızlar ,herşey yolunda mı?
İçli köfte konumu beğenen olmuş,kesin su böreğinden içli köfteye geçtiniz
Nasılsınız kızlar ,herşey yolunda mı?
İçli köfte konumu beğenen olmuş,kesin su böreğinden içli köfteye geçtiniz
Fazla işlem uyguluyormuşsunuz yahuBiz hazırlayıp once cok az haşlayıp suzdurup, kizartip ,sogutup atariz buzluga.
Canimiz isteyince çıkartır cozdurur,mikrodalgada isitiriz. Veya da yagda hemen 1 2 dk cevirip yeriz. Hic sorun olmuyor.
Haklıyım tabikitabi prof ücretleri bu aralıkta olunca profumuz haklı
Iyiyiz canım, sen nasılsın
Hiç uğramıyorsun buralara
Aynen su böreğinden içli köfteye ordanda ıspanaklı gözlemeye geçtik
Ben de iyiyim,ne zaman konuya baksam benim de canımı çeken yemeklerden konuşuyorsunuzHoşgeldin
Iyidir sen nasılsın?
Yaaa evet...
Canımız çekiyor
Kilo alacağız
Estrodiol yumurtanın o ayki gelişimini gösteriyorcıkkss olmadı :)) demir depolarımı tükettiğimi söylemediniz, yarısını bile vermem hocam
şaka bir tarafa .Estradiol ne işe yarar bu durumda.. tiroitle ilgili bir şey demedi doktor..
Olur, ama zorlanabilirsinayrıca çocuğum olur mu olmaz mı :)
Ben de iyiyim,ne zaman konuya baksam benim de canımı çeken yemeklerden konuşuyorsunuzyeni tariflere bakayım dedim, konulara yorum yazmadığım için hangisi eski hangisi yeni tarif birbirine karıştı
Pek zor degil yapınca genelde cok yaptigimiz icin iki kisi yapiyoruz. Birimiz haşlar suzer, öbürü kizartir derken olup bitiyor isteFazla işlem uyguluyormuşsunuz yahu
Senin de 468 beğeni kalmış guru olmanaHoşgeldin
Iyidir sen nasılsın?
Yaaa evet...
Canımız çekiyor
Kilo alacağız
Senin de 468 beğeni kalmış guru olmana
Ben taze taze yapıyorum ve kızartmasını çok tercih etmiyorum. Ancak misafirlerime kızartıyorum bazenPek zor degil yapınca genelde cok yaptigimiz icin iki kisi yapiyoruz. Birimiz haşlar suzer, öbürü kizartir derken olup bitiyor iste
Hiçbir şey değişmiyorHiç guru mak istemiyorum
Nasıl bir duygu
Bende kizartmaya bayiliyorum haslama pek sevmem. Ama damak tadi iste. Olsada yesem. Seninkiler çok güzel olmus abla gonder 5 tane afiyet olsun ellerine saglikBen taze taze yapıyorum ve kızartmasını çok tercih etmiyorum. Ancak misafirlerime kızartıyorum bazen
Dolaba hiç koymadım şimdiye kadar