Çok geçmiş olsun canım, nesi var annenin. Bence de goturmelisin, annene de moral olur
şans kimden yana bakalım
sağolasın ... ananem tatlım.. 92 yaşında .. 1 ay önce kasık fıtığından ameliyat olmuştu, dün de acile götürdük, hastaneye yatırdılar, pankreas iltihabı dendi.. serumla besleniyor..Çok geçmiş olsun canım, nesi var annenin. Bence de goturmelisin, annene de moral olur
Neyi var anlayamadım canım. Geçmiş olsunsağol çok teşekkürler.. 9,5 yaşında
Şimdi anladım canım, acil şifalar dilerimsağolasın ... ananem tatlım.. 92 yaşında .. 1 ay önce kasık fıtığından ameliyat olmuştu, dün de acile götürdük, hastaneye yatırdılar, pankreas iltihabı dendi.. serumla besleniyor..
sağol canım inşallah..yaŞimdi anladım canım, acil şifalar dilerim
Bu arada buzdolabında durunca daha güzel olmuş gerçekten
Çok geçmiş olsun, ömrü uzun olsun. Zor tabi. Allahım şifa versin herkese. Bence götür kızını, Allah muhafaza bişey olursa içinde kalır, keşke getirseydim dersinsağolasın ... ananem tatlım.. 92 yaşında .. 1 ay önce kasık fıtığından ameliyat olmuştu, dün de acile götürdük, hastaneye yatırdılar, pankreas iltihabı dendi.. serumla besleniyor..
Bu arada buzdolabında durunca daha güzel olmuş gerçekten
Çok geçmiş olsun, ömrü uzun olsun. Zor tabi. Allahım şifa versin herkese. Bence götür kızını, Allah muhafaza bişey olursa içinde kalır, keşke getirseydim dersin
Afiyet olsun canım
aminn canım sağol.. akşam gidelim biz işten çıkınca..Çok geçmiş olsun, ömrü uzun olsun. Zor tabi. Allahım şifa versin herkese. Bence götür kızını, Allah muhafaza bişey olursa içinde kalır, keşke getirseydim dersin
Aynen canımaminn canım sağol.. akşam gidelim biz işten çıkınca..
yaşı kaç olursa olsun anane işte ananem
Gecmis olsun bence gotur.. cocuk hastaligida sagligida bilmesi gerekiyo bi yerde ogrenecekKizlar selam
Ananem hasta hastanede yatiyor kizima cok duskun gece boyu adini sayiklamis
Goturuyum diyorum bi taraftan bi taraftan oyle gormesin diyorum.. kendisi de dun soyleseydin bende babamla gelirdim dedi.
Cok mutsuzum.
Ha burayayuk daNereyesunuz
Takvimin kısalmış kuzuballım