Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım, nesi var annenin. Bence de goturmelisin, annene de moral olur
sağolasın ... ananem tatlım.. 92 yaşında .. 1 ay önce kasık fıtığından ameliyat olmuştu, dün de acile götürdük, hastaneye yatırdılar, pankreas iltihabı dendi.. serumla besleniyor..

Bu arada buzdolabında durunca daha güzel olmuş gerçekten
sağolasın ... ananem tatlım.. 92 yaşında .. 1 ay önce kasık fıtığından ameliyat olmuştu, dün de acile götürdük, hastaneye yatırdılar, pankreas iltihabı dendi.. serumla besleniyor..
Çok geçmiş olsun, ömrü uzun olsun. Zor tabi. Allahım şifa versin herkese. Bence götür kızını, Allah muhafaza bişey olursa içinde kalır, keşke getirseydim dersin

Çok geçmiş olsun, ömrü uzun olsun. Zor tabi. Allahım şifa versin herkese. Bence götür kızını, Allah muhafaza bişey olursa içinde kalır, keşke getirseydim dersin
aminn canım sağol.. akşam gidelim biz işten çıkınca..
yaşı kaç olursa olsun anane işte ananem

Kizlar selam
Ananem hasta hastanede yatiyor kizima cok duskun gece boyu adini sayiklamis
Goturuyum diyorum bi taraftan bi taraftan oyle gormesin diyorum.. kendisi de dun soyleseydin bende babamla gelirdim dedi.
Cok mutsuzum.
Gecmis olsun bence gotur.. cocuk hastaligida sagligida bilmesi gerekiyo bi yerde ogrenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…