- 22 Temmuz 2017
- 43.921
- 130.569
Ee sesiniz niye çikmayiiHa burayayuk da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee sesiniz niye çikmayiiHa burayayuk da
Bugune özel yazcakları bışey yokmus zaarTakvimin kısalmış kuzuballım
Her gün değişiyor muydu tamam o zamanBugune özel yazcakları bışey yokmus zaar
Hergun farklı bişey yazıyodu canım . Bugun bende okumak ıcın bakem dedım boştu :))Her gün değişiyor muydu tamam o zaman
Hergun farklı bişey yazıyodu canım . Bugun bende okumak ıcın bakem dedım boştu :))
Bende başka yerlerden baktım
yasminsay sorunu gördüm gülüm, cevaplayacağım ama şu an cımbızı parlattım, cenge gidiyorum
Değil mi, pambik gibi oluyordurya senin evdeki kocan çocuğun ne şanslı burada cenge çıka çıka cımbızlaya cımbızlaya rahatlıyorsun eve ne stres kalır ne atar yapacak duygun valla iyi iş
Ben bugun temizlik yaptım. Makinede asilacak çamaşır varNapiyorsunuz kızlar
Nefes almaya devam mı ?
Niye sessiz burasi
Yemekteyizi izliyorum, herifim bugün geç gelecek, irmik ısmarladım içli köftenin içini hazırladım yarına ya nasipNapyosunuz bacılar
Ben bugun temizlik yaptım. Makinede asilacak çamaşır var
Sen naptın
Ben evi sıl supur, toz al duş al, yemek derken bi çamaşır kaldı. Onları asacagım.Yemekteyizi izliyorum, herifim bugün geç gelecek, irmik ısmarladım içli köftenin içini hazırladım yarına ya nasip
Sen ne yapıyorsun, yarın kontrolün sabah mı
Enerjin vardır da başka şeylere saklıyorsundurValla ben bugün yemek dışında ekstra birşeyler yapmadım
Tembelim bugün...
Enerjim düşük
Enerjin vardır da başka şeylere saklıyorsundur
Kolay gelsin canım, bugün hiç iş yapmadım diyebilirim. Mideyi üşüttüm sanırımBen evi sık supur, toz al duş al, yemek derken bi çamaşır kaldı. Onları asacagım.
Evet sabah yine 4 de kalkacağım
Belli belli, kolay gele
Daha mühim işlerim var
Sağol canımKolay gelsin canım, bugün hiç iş yapmadım diyebilirim. Mideyi üşüttüm sanırım
Hadi yarın güzel haberler gelsin inşallah
Kolay gelsin canım, bugün hiç iş yapmadım diyebilirim. Mideyi üşüttüm sanırım
Hadi yarın güzel haberler gelsin inşallah
Belli belli, kolay gele
Sağol canım
Inşallah, bakalım ne diyecek