Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun ://
Geçmiş olsun canım, kış geldi hastalıklar eksik olmaz
Gunaydin gecmis olsun.,. Yaz ne iyiydi cocujlari her gun suya sokuyodum..
teşekkür ederim kızlar Allah razı olsunGeçmişler olsun Duzsuzum
Macaronlar oylamada alıp başını gider, ben size soylim
Kizlar selam
Ananem hasta hastanede yatiyor kizima cok duskun gece boyu adini sayiklamis
Goturuyum diyorum bi taraftan bi taraftan oyle gormesin diyorum.. kendisi de dun soyleseydin bende babamla gelirdim dedi.
Cok mutsuzum.
Götür canım kızını. Ölüm var, kalım var. Sonradan pişman olursun, içinde kalır.Kizlar selam
Goturuyum diyorum bi taraftan bi taraftan oyle gormesin diyorum.. kendisi de dun soyleseydin bende babamla gelirdim dedi.
Cok mutsuzum.
Selam ablamSelamlar
Cancağzım teşekkür ederim canımmmmm
Geçmiş olsun kız kaç yaşında götürmekte yarar var diye düşünüyorumKizlar selam
Cok mutsuzum.
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin....
Kaç yaşında kızın?
sağol çok teşekkürler.. 9,5 yaşındaGeçmiş olsun kız kaç yaşında götürmekte yarar var diye düşünüyorum
İdrak edebilir artık bence götürmek en iyisi bu durumdasağol çok teşekkürler.. 9,5 yaşında
öyle görürse etkilenir kötü olur diye tereddütüm var.. bir de dediğin gibi ananemin istediğini yapmak lazım..Götür canım kızını. Ölüm var, kalım var. Sonradan pişman olursun, içinde kalır.
amin canım çok sağol
9,5 yaşında canım 4e gidiyor
Selams babylerrrr
Cancağzım teşekkür ederim canımmmmm
Çok geçmiş olsun canım, nesi var ananenin. Bence de goturmelisin, anane de moral olurKizlar selam
Cok mutsuzum.
şans kimden yana bakalım