- 8 Nisan 2017
- 56.728
- 296.133
Su gebe kalmanın zorluğunu ve mucizesinin 3. Gebelikte anlamış olmam ne kadar Çahil olduğumun kanıtı26 günde regl olan kişinin, ovülasyon hesabı 9. gün başlar, 19. gün biter. Bunlar olası gebe kalınabilecek günlerdir. Genellikle 12-13. gün yumurtası çatlar.
28 günde bir olanlarda olası çatlama günü 14-16. gündür canım.
Bende prospektus okumaya bayılıyorumProfilime prof yazacağım, hakkaten bir doğum yaptıramam sanırım
Onda bayılma ihtimalim 100 de 1000000
Başka sebebi yok yani
Cehaletle alâkası yok tatlım, böyle bir imtihana düşmemeniz, araştırmaya öğrenmeye gerek bırakmamış.Su gebe kalmanın zorluğunu ve mucizesinin 3. Gebelikte anlamış olmam ne kadar Çahil olduğumun kanıtı
Çok bilijcsizdim Yasmin olup olmamasından değil yumurtanın bir gün yaşadığını öğrendim mesela ondan önce bilmiyordum sanıyordum ki yumurta hep duruyor spermler bukusursa buluşuyor gibi düşünüyordum iş öyle değilmişCehaletle alâkası yok tatlım, böyle bir imtihana düşmemeniz, araştırmaya öğrenmeye gerek bırakmamış.
İyi ki de bırakmamış, şükür etmek lazım.
Aynen öyle, birde yumurtanın döllenmesi, sağlıklı bölünmesi, bölünmelerini tamamlayıp blast olması, rahime tutunması, rahime yerleşmesi sıralaması var.Çok bilijcsizdim Yasmin olup olmamasından değil yumurtanın bir gün yaşadığını öğrendim mesela ondan önce bilmiyordum sanıyordum ki yumurta hep duruyor spermler bukusursa buluşuyor gibi düşünüyordum iş öyle değilmiş
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi mucize olduğunu kabul etmemek mümkün değil aslında çok da kolay değil onu demek istiyorum koca 1 ay o günü denk getirebilmek gerçekten zor yani demem o ki
Amin canım, hepimize inşallahAllahım banada nasip etsın inşallah canım . Sende evladını sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah
Bende çocuk düşüncesınden önce öyle dusunurdum .Çok bilijcsizdim Yasmin olup olmamasından değil yumurtanın bir gün yaşadığını öğrendim mesela ondan önce bilmiyordum sanıyordum ki yumurta hep duruyor spermler bukusursa buluşuyor gibi düşünüyordum iş öyle değilmiş
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi mucize olduğunu kabul etmemek mümkün değil aslında çok da kolay değil onu demek istiyorum koca 1 ay o günü denk getirebilmek gerçekten zor yani demem o ki
Görüşemez olduk bacım, sanırım fırsatın yok bu aralarHahaha
Sen çal ben oynayayım
Aman yandan yandan
Görüşemez olduk bacım, sanırım fırsatın yok bu aralar
Bende katlıyorum bir yandanGeldim geldim...
Nasılsın canım?
Katlanacak dağ gibi çamaşırlarım vardi...
Onlarla ilgilendim
Bende katlıyorum bir yandan
İyiyim canım, biraz yorgunum çalışmalardanonun haricinde süperim
Sen nasılsın
Bende burada olurum muhtemelen fakat erken kaçarımVayy çalışmalar heee
Kolay gelsin,devam,durmak yok
Bende iyim
Eşim nöbetçi bugün
Kızı okuldan getirdim
Yemek yaptim... öyle
Akşama burdayim
Geçenki gibi uyuyup kalmazsam tabi