Burada bi bayan vardı aynı şehirdeyiz ve eşlerimiz aynı tugayda çalışıyor . Hatta aynı bölük bile olabilirdi artık çok tanınmamak için sormadım baktım ki deşifre oluyorumPopişin açıkta kalmış ya bacım, gayet normal
Gerçi olmaz olmaz diye birşey yok, olmaz olur
GünaydınGunaydinnnnn kurabiyeciler
Çok uykusuyum ya ailecek grip oluyoruz karı koca senden naber baby:)
Naber
Biz atlattik gribi sabahın korunde eşimin miziklamasiyla uyanıp uykusu kacangillerdenimÇok uykusuyum ya ailecek grip oluyoruz karı koca senden naber baby
Biz çareyi 1 yatakta iki örtü kullanmakta bulduk, benimki ayrı onun ki ayrıİyi olmuş ama sana değil ona bizde battaniye ortuyoruz benim sürekli üstüm açık çekiştiriyor
Geçen ilk defa üzeri açık kalmış gördün niye ortmedin diyosen beni kaç kere orttun ki dedim
Bende 06:30 dan beri yatakta uyanık haldeyim nane limon kaynattım . Karnım açıktı ya birisi bize kahvaltı hazırlasa çay içip dedikodu etsekBiz atlattik gribi sabahın korunde eşimin miziklamasiyla uyanıp uykusu kacangillerdenim
Yatağın içinde sesleniyorum size
Valla yaaa cidden bana da çok iyi gelecekBende 06:30 dan beri yatakta uyanık haldeyim nane limon kaynattım . Karnım açıktı ya birisi bize kahvaltı hazırlasa çay içip dedikodu etsek
Ictim canım
Yani, bende öyle düşünmüştüm.
Köfte mi ?
Ervanazlım, Beşamel soslu börek
Aa benimde ilk yarışmam börek yarışması idibi ramazan sofralarında yoktum
En mantijlisi vallaBiz çareyi 1 yatakta iki örtü kullanmakta bulduk, benimki ayrı onun ki ayrı
Günaydın ablosGünaydın
Onla mı ugrascam, o battaniye örtüyor ben, yorganEn mantijlisi valla
Sabah sabah keyifler yerindeGünaydın ablos
Sabah sabah keyifler yerinde
Biz kalorifer bile açıyoruzGünaydın
Pike mi, biz yorgana geçeli çok oldu. Nerede yaşıyorsunuz canım?
Valla bana kalsa ben ayni yatakta bike yatmam su sıralarOnla mı ugrascam, o battaniye örtüyor ben, yorgan