Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım bu gece uğursuzluk mu vardır bilmem biri 2 ye kadar uyumadı sabah eşim uyandırdı ise gidecek bı diğeri bı yerlerin ağrıyor diye uyandirdi :// üzerimizde bı gudubetlik var sanki ://
Bal hariç diğerlerini hiç vermedim Bali da sadece ortanci ortanci seviyorC A N O heyecanla haberini bekliyorum
@tontrikoTenceresiz kaldim anne geçmişler olsun kızlar, bu havalarda gayet doğal hasta olmak. Acaba doğal vitaminleri kullanıyor musunuz?
Arısütü, bal, polen gibi?
SağolGeçmiş olsun canım
Çocuklar ve kendiniz için aslında çok iyi bir ilaç, sabah aç karına.Bal hariç diğerlerini hiç vermedim Bali da sadece ortanci ortanci seviyor
Tek olmadığım için çok memnunum canım
İşte babaları gibi uyuz olunca hepsiÇocuklar ve kendiniz için aslında çok iyi bir ilaç, sabah aç karına.
Çocuklar çok çabuk hasta oluyorlar, hele okula giden var ise, eve sürekli virüs taşınıyor.
İyi olmuş ama sana değil ona bizde battaniye ortuyoruz benim sürekli üstüm açık çekiştiriyorGünaydın sabaha kadar eşim üzerimiz açtı ya o pikenin üzerine yatıyor üzerimiz açılıyor . Yüzümün sol tarafı ağrıyor resmen boğazım burnum başım . Kendi de benle aynı grip olduk . Burun ameliyatımda bile böyle burnum ağrımadı
Allah kolaylık versin canımİşte babaları gibi uyuz olunca hepsi
Herşeyi yemiyorlar
GünaydınGünaydın sabaha kadar eşim üzerimiz açtı ya o pikenin üzerine yatıyor üzerimiz açılıyor . Yüzümün sol tarafı ağrıyor resmen boğazım burnum başım . Kendi de benle aynı grip olduk . Burun ameliyatımda bile böyle burnum ağrımadı
Sabaha kadar üzerini örttüm yemin ederim bittim yaİyi olmuş ama sana değil ona bizde battaniye ortuyoruz benim sürekli üstüm açık çekiştiriyor
Geçen ilk defa üzeri açık kalmış gördün niye ortmedin diyosen beni kaç kere orttun ki dedim
Bende düşündüm bunu şuan üzerinde battaniye ile yazıyorumGünaydın
Pike mi, biz yorgana geçeli çok oldu. Nerede yaşıyorsunuz canım?
Siirt canım biz daha geçmeyiz yorganaGünaydın
Pike mi, biz yorgana geçeli çok oldu. Nerede yaşıyorsunuz canım?
Uyku tulumu al ve kurtulSabaha kadar üzerini örttüm yemin ederim bittim ya
Siirt canım biz daha geçmeyiz yorganagünaydın gün aymadı ama neyse
Yasmin ya hahahaha birde rüyamda buradan bi arkadaşımla komşuymuşuz onu rüyamda gördüm eşlerimiz aynı meslekte zaten yan apartmana taşınıyordu valla yoruldumUyku tulumu al ve kurtul
Bende şimdi yorgan ile yazıyorum, eşimi işe yolladım ve uyuyabilirimBende düşündüm bunu şuan üzerinde battaniye ile yazıyorum
Popişin açıkta kalmış ya bacım, gayet normalYasmin ya hahahaha birde rüyamda buradan bi arkadaşımla komşuymuşuz onu rüyamda gördüm eşlerimiz aynı meslekte zaten yan apartmana taşınıyordu valla yoruldum