Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Iyi geceler sutunj icmeyi unutma:))
Ictim canım
Töbee pistleri başkalarına bıraktım artık
Yani, bende öyle düşünmüştüm.
Vallahi kız abartmiyorum...
Hafta içi değil ama hafta sonu yemekde yapar...
O evi süpürür ardından paspaslarim ben...

Hayat müşterek...
Köfte istiyorsa istediğimi yapacak
Köfte mi ?
Çipetpetin miydi, ervanazlım mıydı, eşi kazanamazsa hediyenin aynısını alacaktı. Kazandı
Ervanazlım, Beşamel soslu börek
7 kategori evvel, ilk katıldığım yarışmaydı

Aa benimde ilk yarışmam börek yarışması idi bi ramazan sofralarında yoktum

Benim bir kaç favorim var ama. Once kavalayi deneyecegim. Nasil canim cekiyor onu var ya. Bu arada tontriko yapmissin kavalayi ellerine saglik afiyet olsun
Sagol canim sende yap zaten bu gidisle hepsini deniycem:)) o kavrulmus un kokusu mu desem agza gelen badem mi desem:)) yapin guzeldir kavala:))

Cok sagol ablacim
Geçmiş olsun canım bu gece uğursuzluk mu vardır bilmem biri 2 ye kadar uyumadı sabah eşim uyandırdı ise gidecek bı diğeri bı yerlerin ağrıyor diye uyandirdi :// üzerimizde bı gudubetlik var sanki ://

Geçmiş olsun canım bu gece uğursuzluk mu vardır bilmem biri 2 ye kadar uyumadı sabah eşim uyandırdı ise gidecek bı diğeri bı yerlerin ağrıyor diye uyandirdi :// üzerimizde bı gudubetlik var sanki ://
Sagol sizede gecmis olsun.. uykusuzluk feba.. kiz uyudu sira bende ama digerleri kalkar birazdan benimde : ( maraton baslar

Sagol sizede gecmis olsun.. uykusuzluk feba.. kiz uyudu sira bende ama digerleri kalkar birazdan benimde : ( maraton baslar
Benimde bugün erkek başlayacak sanki eğer hala ağrısı devam ederse birini oula diğerini hastaneye bırakacağım çünkü ://

Bırakacağım ne yaaa sanki bırakıp gelcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…