- 18 Mart 2018
- 29.670
- 116.324
- 34
Ictim canımIyi geceler sutunj icmeyi unutma:))
Yani, bende öyle düşünmüştüm.Töbee pistleri başkalarına bıraktım artık
Köfte mi ?Vallahi kız abartmiyorum...
Hafta içi değil ama hafta sonu yemekde yapar...
O evi süpürür ardından paspaslarim ben...
Hayat müşterek...
Köfte istiyorsa istediğimi yapacak
Ervanazlım, Beşamel soslu börekÇipetpetin miydi, ervanazlım mıydı, eşi kazanamazsa hediyenin aynısını alacaktı. Kazandı
7 kategori evvel, ilk katıldığım yarışmaydı
Sagol canim sende yap zaten bu gidisle hepsini deniycem:)) o kavrulmus un kokusu mu desem agza gelen badem mi desem:)) yapin guzeldir kavala:))Benim bir kaç favorim var ama. Once kavalayi deneyecegim. Nasil canim cekiyor onu var ya. Bu aradatontriko yapmissin kavalayi ellerine saglik afiyet olsun
Napyon bu saatte, dükkanı ben açtım. Yardıma mı geldin. Madem geldin. Pas pas yapC A N O erkenci kus:) gunaydin:))
Paspas yaptim kahve bile yaptim sana:))Napyon bu saatte, dükkanı ben açtım. Yardıma mı geldin. Madem geldin. Pas pas yap
Sağol canımPaspas yaptim kahve bile yaptim sana:))
Kizin ilacini verdim uyuyamadim: ( sonrada aksam erkenden uykum gelir iste: (
Sagolasin tatlim olsun uyurum belki birazdan:)Sağol canım
Çok geçmiş olsun, çocuk olunca zor tabi
Iyi uykular canımSagolasin tatlim olsun uyurum belki birazdan:)
Geçmiş olsun canımPaspas yaptim kahve bile yaptim sana:))
Kizin ilacini verdim uyuyamadim: ( sonrada aksam erkenden uykum gelir iste: (
Cok sagol ablacimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım bu gece uğursuzluk mu vardır bilmem biri 2 ye kadar uyumadı sabah eşim uyandırdı ise gidecek bı diğeri bı yerlerin ağrıyor diye uyandirdi :// üzerimizde bı gudubetlik var sanki ://Cok sagol ablacim
Sagol sizede gecmis olsun.. uykusuzluk feba.. kiz uyudu sira bende ama digerleri kalkar birazdan benimde : ( maraton baslarGeçmiş olsun canım bu gece uğursuzluk mu vardır bilmem biri 2 ye kadar uyumadı sabah eşim uyandırdı ise gidecek bı diğeri bı yerlerin ağrıyor diye uyandirdi :// üzerimizde bı gudubetlik var sanki ://
Benimde bugün erkek başlayacak sanki eğer hala ağrısı devam ederse birini oula diğerini hastaneye bırakacağım çünkü ://Sagol sizede gecmis olsun.. uykusuzluk feba.. kiz uyudu sira bende ama digerleri kalkar birazdan benimde : ( maraton baslar
GünaydınHayırlı sabahlar canlar
Az kaldı, dinlenme tesisindeyizC A N O heyecanla haberini bekliyorum
tontriko Tenceresiz kaldim anne geçmişler olsun kızlar, bu havalarda gayet doğal hasta olmak. Acaba doğal vitaminleri kullanıyor musunuz?
Arısütü, bal, polen gibi?