- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Önümüzdeki kategori hep burada olacakmışBekleriz o zaman, ne yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önümüzdeki kategori hep burada olacakmışBekleriz o zaman, ne yapalım
İnandın mıÖnümüzdeki kategori hep burada olacakmış
Ben nişasta ve unu karıştırarak yapıyorum gülümMantar kurabiyeyi ben un kurabiyesinden yapıyorum, başka tarifi var mı balım?
İnandımİnandın mı
Un kurabiyesine de nişasta koyanlar var ben koymam amaBen nişasta ve unu karıştırarak yapıyorum gülüm
Evet tanıyoruz:)
Eski yarışmacılardan mı yoğusammmÖnümüzdeki kategori hep burada olacakmış
Ben de un kurabiyesine sadece un koyarım:)Ama benim oğlum onu çok sevmiyor.Arada nişasta eklerim:)Ama arada:)Un kurabiyesine de nişasta koyanlar var ben koymam ama
Az kaldı :)Eski yarışmacılardan mı yoğusammm
Bende koymamUn kurabiyesine de nişasta koyanlar var ben koymam ama
Benimde eşim çok sevmez un kurabiyesini, arkadaşı sever, eşimde onun için yaptırır bazenBen de un kurabiyesine sadece un koyarım:)Ama benim oğlum onu çok sevmiyor.Arada nişasta eklerim:)Ama arada:)
Tahminim var ama demem aramızdaki yenilere sürpriz olsunAz kaldı :)
Benim de en sevdigim un kurabiyesii.. kim yapcak bakalim:)Benimde eşim çok sevmez un kurabiyesini, arkadaşı sever, eşimde onun için yaptırır bazen
Ben çok severim:)Benimde eşim çok sevmez un kurabiyesini, arkadaşı sever, eşimde onun için yaptırır bazen
Evet tatlım, PazartesiC A N O takip Pazartesi mi
Kahveli kurabiyeyi çok severiz biz onu kimse yapmaz amaBen çok severim:)
İlk ölçüme takılanlar, o gün belli olacakEvet tatlım, Pazartesi
Benimkinde kahve varyaKahveli kurabiyeyi çok severiz biz onu kimse yapmaz ama
Bugün doktor 12 sağda 6 solda bişeyler diyordu ama tam anlamadım. Pazartesi belli olurİlk ölçüme takılanlar, o gün belli olacak
Benim kurabiyemden değil seninkiBenimkinde kahve varya