Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten sen yazmadan gözümde direk bu kurabiye canlandıSöyleseydim bulurdun
Özel üyenin sunumunu merak ediyorum, ne zaman yapacak acaba tarifini
Ben onu istesinler diye çok bekledim ama kimsenin sesi çıkmadı:)Geçen hafta tarifimi netleştirdim.Ama isteyen olsaydı kesinlikle verecektim.Ama isteyen olmadı:)Bugün zamanım olunca yaptım:)Bugün yapmasaydım yine kalırdı:)Nevreste
Ben cocostar , şeftali görünümlü kurabiye ve senin yaptığın elmas kurabiye arasinsa git gel yapmıştım...
Acaba kimden gelecek diyordum...
Senden geldi
Neyse çabuk geldi.:)Zaten sen yazmadan gözümde direk bu kurabiye canlandı
Son gün eklemesini istedim:)Özel üyenin sunumunu merak ediyorum, ne zaman yapacak acaba tarifini
Evet, un kurabiyesini yapacakmış asıl korkulu ruya o sunumu muhteşem oluyormuşÖzel üye mi varmış
Tamam tamam
Yok zaten o kadar tariften sonra enkaz altında kaldım
Son gün mü öldürdün biziSon gün eklemesini istedim:)
Ben onu istesinler diye çok bekledim ama kimsenin sesi çıkmadı:)Geçen hafta tarifimi netleştirdim.Ama isteyen olsaydı kesinlikle verecektim.Ama isteyen olmadı:)Bugün zamanım olunca yaptım:)Bugün yapmasaydım yine kalırdı:)
Mune yada kazenÖzel üyenin sunumunu merak ediyorum, ne zaman yapacak acaba tarifini
evetNeyse çabuk geldi.:)
ozel üyeden neyin nesiÖzel üyenin sunumunu merak ediyorum, ne zaman yapacak acaba tarifini
Ben bide mantar kurabiyeyi bekliyorumNevreste
Ben cocostar , şeftali görünümlü kurabiye ve senin yaptığın elmas kurabiye arasinsa git gel yapmıştım...
Acaba kimden gelecek diyordum...
Senden geldi
Evet, un kurabiyesini yapacakmış asıl korkulu ruya o sunumu muhteşem oluyormuş
Son gün bombasıSon gün mü öldürdün bizi
Ben bide mantar kurabiyeyi bekliyorum
Çok özel bir kişiymiş, neyin nesi olduğunu bilmiyorumozel üyeden neyin nesi
Teşekkür ederim canım:)Harika olmuş...
Çok sık yaptigim bir tarif
Benim yaptığımdan daha güzel olmuş
Lisabella mı yoksaSon gün eklemesini istedim:)