- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
FırınBen ızgarasını, yağda kızartmasını ve fırında olanını yapıyorum.
Seç beğen, tarif vereyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FırınBen ızgarasını, yağda kızartmasını ve fırında olanını yapıyorum.
Seç beğen, tarif vereyim
İlk 2 gün çıktı sonra ishal dışında iyiydi:)Şimdi hiç bir şey yok:)Ee peki atesi cikiyo mu normal iltihapta oldugu gibi?
Izgarayi nerde yapıyorsunBen ızgarasını, yağda kızartmasını ve fırında olanını yapıyorum.
Seç beğen, tarif vereyim
Sağol canımÖnce özel bir hastanenin aciline gittik:)Serum taktılar ilaç veridler.Sonra çocuk hastanesine götürdüm.Kan,idrar vs yapıldı:)Nevreste
Nevos canim gecmis olsun.. baska doktor derken acile mi gittin
Rabbim sifa versin en kisa zamanda ..
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Allah şifa versin...
En geç 21 Ekim'de eklemen lazım canım:)ay nevoşum şu ara öyle yoğunum ki, 22 Ekim'e kadar yetiştirebilirim umarım
Kusma yok ishal vardı:)Bizim ateş, ishal ve kusma vardı
bizim de 88 çıkmış, evet crp
Sağol canım ne yaptın ekleyebildin mi?Nevreste çok geçmiş olsun ablacığım, Allah şifalar versin
Bununla geçmiş olsun, ne yapalım :)Kusma yok ishal vardı:)
Sizinde yüksekmiş
Hayırlı olsun canım nasip:)ben oğlanı dün sünnet ettirdim abla belki katılamayabilirim her şey nasip kısmet
2 çipuraya 4 diş sarımsak, 1 kuru soğan, yarım limon, az karabiber, 4 kaşık zeytinyağı, 6-8 maydanoz sapı ve tuz.
Elektrikli ızgarada, bazen de fırının ızgarasındaIzgarayi nerde yapıyorsun
Sağol canımHalsizliği çok yok çok şükür:)Okuldan kaldıBununla geçmiş olsun, ne yapalım :)
Akşama zeytinyağlı portakallı kereviz varAkşama balık salata var
Afiyet olsun canımAkşama zeytinyağlı portakallı kereviz var
Sizede afiyet bal şeker olsun canım benimAfiyet olsun canım
Sizede afiyet bal şeker olsun canım benim
Teşekkür ederim canım, Sağol :)2 çipuraya 4 diş sarımsak, 1 kuru soğan, yarım limon, az karabiber, 4 kaşık zeytinyağı, 6-8 maydanoz sapı ve tuz.
Çipuraları önce tuz ve karabiber ile ovuyorum. Soğanı 1 cm kalınlığında halka halka dilimliyorum, karnı yarık olan çipuranın içine soğan dilimi, sarımsak dilimi, limon dilimi ve maydanoz saplarını koyup, zeytinyağını içine ve üzerine gezdirip, ısıtılmış fırına veriyorum.
Normalde 40 dk da pişiyor.
Bizdede balık varAkşama balık salata var
hastayken gidemedi tabi, iyi olsunda. Telafi ederSağol canımHalsizliği çok yok çok şükür:)Okuldan kaldı
Fırın ızgarasını fazla kullanmıyorumElektrikli ızgarada, bazen de fırının ızgarasında