ben oğlanı dün sünnet ettirdim abla belki katılamayabilirim her şey nasip kısmetBu arkadaşlar yapacak canım:)Tariflerini bekliyoruz
@Emira SY
@LezzetliCipetpet
@gezegenfeza
alimiyon
@H E
@FAZLANAZLI
@ervanazlim
@yasom7272
@evlaefe
@Sarayca
@FallenAngel
Nevreste
Kolay gelsin canımUğurladım
Biraz halsiz hissediyorum kendimi bugün, öyle arada girip bakıyorum.
Kerevizi aldım, pişiremedim. Biriniz gelip yapıversin
kaynana ağır misafir+ ağrılı misafir oluyorBugün eşim evde ekstra olarak kaynana yemeğe geliyor sıkı hazırlanmak lazım size kolay gelsin çok yazmayın beyaaaa okumak çok zor geliyor
ben oğlanı dün sünnet ettirdim abla belki katılamayabilirim her şey nasip kısmet
hayırlı olsun, Allah düğününü de göstersin :)ben oğlanı dün sünnet ettirdim abla belki katılamayabilirim her şey nasip kısmet
teşekkür ederim :)Hayırlı olsun... :))))
teşekkür ederim :)
amin askerliğini de düğününü de torunlarımı da görürüm inşaallahhayırlı olsun, Allah düğününü de göstersin :)
Çok enerjik değilim ya dünden iyiyim sadece. Akşama Çipura yapcam, acil tarif önerin
ben oğlanı dün sünnet ettirdim abla belki katılamayabilirim her şey nasip kısmet
Çok enerjik değilim ya dünden iyiyim sadece. Akşama Çipura yapcam, acil tarif önerin
Maşallah canım, sağlıkla büyüsün. Rabbim murvetini görmeyi de nasip etsin
aminnnamin askerliğini de düğününü de torunlarımı da görürüm inşaallah
Mürvetinide görmeyi nasip etsin
Hayırlı evlat olsun
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar inşaallah gösteriri rabbim :)Çok enerjik değilim ya dünden iyiyim sadece. Akşama Çipura yapcam, acil tarif önerin
Maşallah canım, sağlıkla büyüsün. Rabbim murvetini görmeyi de nasip etsin
Bakalım ne gibi ignelemeler olacak tartışma sonrası ilk görüşme gibi bişey olacak en büyük sorun kızım anneanne diyor her telefon çaldığında babaanne demeyi bilmiyorKolay gelsin canım
kaynana ağır misafir+ ağrılı misafir oluyorkolay gelsin
Çok geçmiş olsun Allah düğünlerini de görmeyi nasip etsin inşallah bazı çocuklar çok mızmız bazıları çok cesur oluyor bı an önce iyilessin insgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar inşaallah gösteriri rabbim :)
Bakalım ne gibi ignelemeler olacak tartışma sonrası ilk görüşme gibi bişey olacak en büyük sorun kızım anneanne diyor her telefon çaldığında babaanne demeyi bilmiyor
Siz gelene kadaaaaarrr
Oyyy, minnak paşaya maşallahben oğlanı dün sünnet ettirdim abla belki katılamayabilirim her şey nasip kısmet
Sağolasın canım benim, portakallı koydum ocağa
Ben ızgarasını, yağda kızartmasını ve fırında olanını yapıyorum.