Ne bilim belki bi sonraki kategori hakkinda ip ucudur bize:))
Çay içiyorum şimdi,kurabiyelere baka baka içeyim
Kemal Sunal'ın filmindeki gibi yedim sayayım
Valla eşim işte. Bu aksam dan sonra geceye geçiyor. Transferde senelik izine çıkacak . Bu dönemi böyle atlatacaz inşallah :)ama şimdiden ağır çalışmaman gerekmiyor mu..
benim de yıkancak çamaşırlar ütüleneceklerr.. yemekk.. off poff bitmiyor anacım :)Yapacak kimsem yok, transfere kadar elimden geleni yapmam lazım. 2 günüm sanki sezaryen doğum yapmış gibi geçti. Belimi dogrultup yuruyemiyordum bile. Bugün ne hikmetse iyiyim :)
Afiyet olsunÇay içiyorum şimdi,kurabiyelere baka baka içeyim
Sen niye katilmiyon??yohsaa el acma borekleri mi bekliyon:))Çay içiyorum şimdi,kurabiyelere baka baka içeyim
kuzum ne kadara mal oldu/olacak? olmazsa ben de direk tedaviye mi yönelsem:/Valla eşim işte. Bu aksam dan sonra geceye geçiyor. Transferde senelik izine çıkacak . Bu dönemi böyle atlatacaz inşallah :)
Evin işi bitmezbenim de yıkancak çamaşırlar ütüleneceklerr.. yemekk.. off poff bitmiyor anacım :)
neyse ki iyisin barii.. dikkat et yine çok yorma..
8 milyara mâl oluyor hemen hemen. :/kuzum ne kadara mal oldu/olacak? olmazsa ben de direk tedaviye mi yönelsem:/
yaa yakıştı bana demiibende kızımda 2 test yaptım bir de kan testi öyle inandım.. herkes farklı iştebende takvimden hoşlanmamıştım..
bir tekH E de hoşuma gitti yaptım..
:/ Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.. isteyene de versin Rabbim sağlıkla..8 milyara mâl oluyor hemen hemen. :/
Bu ay yoğunum ,duruma göre bir daha ki kategoriye.Sen niye katilmiyon??yohsaa el acma borekleri mi bekliyon:))
aynenn kızz...çok yakıştı..:)yaa yakıştı bana demii
O gelecekmis daha galiba nevos ole bise demisti. Bende buraya baktikca kurabiye yapasim geliyo:)Bu ay yoğunum ,duruma göre bir daha ki kategoriye.
Yarışma için olmasa da kurabiye yapasım var ,geçen gün un kurabiyesi yapmıştım acemi işi olsa da tadı güzel olmuştu,tarif için bakayım dedim buraya ,kimse yapmamış un kurabiyesi
Anaaa takvimi varyaa yakıştı bana demii
ederiz inşallah sağol..Evin işi bitmez
sende dikkat et
Anaaa takvimi var
Hayırlı olsun canım çok sevindim
Amin canım Sağol. Rabbim Her isteyene nasip etsin.:/ Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.. isteyene de versin Rabbim sağlıkla..