Onun ilk değil ki,daha önce sütlü tatlılardaydı herhalde yarışmıştıZaten geçen kızlara dedim.Bdv'ye gidip konu açayım:)
Yeni yarışmacılar aranıyor.Becerikli,sunumdan anlayan ve en önemlisi yenilmeye doymayan olsun
Ama belki ilk seferde yenersin
Merakla bekliyorumGaliba bende kendi kendimi katilmaya ikna ediyorum bakalim ne cıkacakFirtinalar kopmadan elektirinkler kesilmeden elimizi cabuk tutsak iyi olur
İlk sefer mi?Zaten geçen kızlara dedim.Bdv'ye gidip konu açayım:)
Yeni yarışmacılar aranıyor.Becerikli,sunumdan anlayan ve en önemlisi yenilmeye doymayan olsun
O zaman kolları sıvıyoruzDemeyin demeyin madalyaya bende talibim
Ben çok severim, fakat acı hatırası var bende. Ne yiyorum ne de yapabiliyorumNasıl bir kurabiye diye bi koşu gittim google ye ,adı gibi perişan haldeydi
Aynı şeyi düşündüm ve acep bize limonlu kurabiye mi yapacak? dedim
Teşekkür ederiz canım.Hayırlı olsun yeni kategori. Çok severim kurabiye yapmayı,ev ahalisi de yemeyi sever ama 2 aydır yapamıyorum bebekle maalesef ama takipteyim,güzel tarifleri kaydedeceğim muhakkak,ileride yapmak için.
Hepinize bol şans,hakeden kazansın.
Sormaya çekiniyorum ama merak ta ediyorum acı hatırayıBen çok severim, fakat acı hatırası var bende. Ne yiyorum ne de yapabiliyorum
Buradan yapacaksın üstteki seçeneklerden:)Kendimi görünmez yapamayrum
Sanki çorbalarda da yarışmıştıOnun ilk değil ki,daha önce sütlü tatlılardaydı herhalde yarışmıştı
Sabah etiketlemiştim:)Geçen seferki kurabiyelerin şampiyonu @evlaefe yi etiketlediniz mi?Bence etiketlemeyin
görüp te gelmesin riskli
BU ne yaaa solıst gecıdı gıbıPerişan, kavala, Paris güzeli bunları isteyen oldu mu Nevoşum
Çorbasını hatırlamadım ,ne çorbası yapmıştı ki,dur bakayımSanki çorbalarda da yarışmıştı
O zaman bir tatlı bir tuzlu yapmıştık:)Niye iki tarif var ki
Çok sevdiğim, hiç ayrılmadığım bir ablam vardı bekarken. O çok yapardı ben seviyorum diye ve tarifini de vermişti, bende yapıyordum. 7 sene evvel vefat etti, o gün bu gündür ne yiyorum ne de yapıyorum o tarifi.Sormaya çekiniyorum ama merak ta ediyorum acı hatırayı
Yok ben sadece tarifimi paylaşmak için katılırım şansım sıfırEn sevdiğim kurabiyelerin arasındadır, et kuzum, perişan eden sen ol bizi
Hadi ya öylemiydi bugün yetişemiyorum.Profilleri incelemeye sıra gelmediOnun ilk değil ki,daha önce sütlü tatlılardaydı herhalde yarışmıştı
Tamam öyle olsunİlk sefer mi?
Gangsta katılmıştı yarışmaya daha evvel, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Sütlü tatlılarda da vardı?
Iste o benim. Yenilmelere doyamayacak olanZaten geçen kızlara dedim.Bdv'ye gidip konu açayım:)