- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.906
Tesekkur ederim
Bildirdim uygunmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim
Tesekkur ederim
Bildirdim uygunmus
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kurabiyesi-torku-seker-sponsorlugunda.972603/Link at bakayım hangisi kazanmış :)
Hosbuldum.Hayırlı olsun, hoş geldiniz aramıza
Onu bende anlamadım ama elmalı ya hani dikkatimi çektiNiye iki tarif var ki
Tatlı ve tuzlu kurabiyelerdi o zamanki kategori.Niye iki tarif var ki
Yine öyle olsaymış, ne güzel olurmuşTatlı ve tuzlu kurabiyelerdi o zamanki kategori.
Ama tatlı kurabiyeye seçenek çok ta tuzlu kurabiyeye fazla seçenek yok kiYine öyle olsaymış, ne güzel olurmuş
Doğru diyorsun, kızlar bir tatlı kurabiye bile seçemediler tuzluyu hiç bulamazlardıAma tatlı kurabiyeye seçenek çok ta tuzlu kurabiyeye fazla seçenek yok ki
Kimse istemedi ama ben alıp sizi perişan edebilirimPerişan, kavala, Paris güzeli bunları isteyen oldu mu Nevoşum
O bal bende yok :/Bak ben oldum
Söylemem hemen kaparsınızNe ki o alla allad
Kız Allah seni ne etmesin ben yıllardır yöneticiyimYani profilimde yazıyor:)Nevoş da yönetici oldu et yemekleri kategorisi ile birlikte
En sevdiğim kurabiyelerin arasındadır, et kuzum, perişan eden sen ol biziKimse istemedi ama ben alıp sizi perişan edebilirim
Sakın geç kalma erken gelTarifime karar verince geleceğim
Pc den girince, profilin daha bir alıcı geldi. O sebeple sanırımKız Allah seni ne etmesin ben yıllardır yöneticiyimYani profilimde yazıyor:)
Sen madalyayı alınca beni keşfettin
Zaten geçen kızlara dedim.Bdv'ye gidip konu açayım:)Umarım yetişir paylaşabilirim. Bu haftasonunu bi atlatayım da. İnşallah. ^_^
Güzel oluyor oylamayı beklerken. Yenileceğini anlayınca makaraya sara sara çaktırmadan kaçmanın dadı hele benzersiz. Sırf onun için bile katılmalıyım
Nasıl bir kurabiye diye bi koşu gittim google ye ,adı gibi perişan haldeydiEn sevdiğim kurabiyelerin arasındadır, et kuzum, perişan eden sen ol bizi
Geçen yarışmaya katılanlara pro üyelik verildiBen bana gelen mesajınızı hala göremedimPro olacaksam yaparım yoksa işim olmaz