Herkes nasibine tabiiOylar çok pis dağılacak hissediyorum katılım çok olunca seçmenin kafası karışacak minik demişti dersinizyasminsay a verirken dusunecekler bayağı bir
Gireyim bakayım dedim kazanan kurabiye hiç şaşırtmadıGeçen seferki kurabiyelerin şampiyonuevlaefe yi etiketlediniz mi? Bence etiketlemeyin
görüp te gelmesin riskli
Oylar çok pis dağılacak hissediyorum katılım çok olunca seçmenin kafası karışacak minik demişti dersinizyasminsay a verirken dusunecekler bayağı bir
Dur hele direk oylamaya geçtinizOylar çok pis dağılacak hissediyorum katılım çok olunca seçmenin kafası karışacak minik demişti dersinizyasminsay a verirken dusunecekler bayağı bir
Bakalım neler olacak önceki kurabiye kazanan i gördün müHerkes nasibine tabii
Madalya sana yaramamış ,rengin solmuşHerkes nasibine tabii
Dur hele direk oylamaya geçtiniz
Bazı kategorilerde direk şu tarif kazanacak diyoruz ama başka tarif kazanabiliyor.Sütlaçta da öyle düşünmedik mi,kesin gözüyle bakarken magnolia oldu
Ben biranın yabancısı yım tahminlerinde yanılma payım yüksek ins uçuk bir fark olmazda uzulmemDur hele direk oylamaya geçtiniz
Bazı kategorilerde direk şu tarif kazanacak diyoruz ama başka tarif kazanabiliyor.Sütlaçta da öyle düşünmedik mi,kesin gözüyle bakarken magnolia oldu
Ben çok heyecanlıyım bı an önce yapmak istiyorum bı yandan sonra yapmak istiyorum muallakta kaldım :)Evet aynen... daha tarifleri görmedik
GörmedimBakalım neler olacak önceki kurabiye kazanan i gördün mü
Yazı renkleri çakıştı, herkes pro oluncaMadalya sana yaramamış ,rengin solmuş
Ben çok heyecanlıyım bı an önce yapmak istiyorum bı yandan sonra yapmak istiyorum muallakta kaldım :)
Bir bak bence :))Görmedim
Benim biraz beklemem lazım malzemesini hemen alamam
Ben önümüzdeki hafta yaparim büyük ihtimal...
Bir kaç tarifi göreyim
Ona göre
Bakmak huyum değilBir bak bence :))
Ben baktım fikir olsun diyeBakmak huyum değil
Güzel çay demlerimBen de istiyorum ,yanına da demli çay
Hayaller kek ,çay hayatlar hazır kek,nescafe
Link at bakayım hangisi kazanmış :)Bakalım neler olacak önceki kurabiye kazanan i gördün mü