Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu ara fazla takılamıyorum buraya ondan galibaEvet niye öyle oldu :))
Kahvalti hazırladım,kızı giydirdim okula göndereceğim onu...
Sabahin köründe dikildim ayağa
Ben nasılsın?
Daha iyi oldun mu canım
21 inde sanırım, bakmadım daBen bu ara fazla takılamıyorum buraya ondan galiba
Biraz daha iyiyim, yarın kontrolüm var
Yarışma ne zaman bitiyordu
Evet yapacak olanlar ellerini çabuk tutsunlarSon tarif 22 sine kadar gönderilebiliyormuş
Yok 21 gece biter:)22'de kabul etmem:)Son tarif 22 sine kadar gönderilebiliyormuş
Verildi canım ama işe yaramadı başka hastaneye götürdümÇok geçmiş olsun canım. Serum ilaç falan vermediler mi ?
Sağol tontiğim
Cananın kurabiyesi varken enişte niye oyunu bana versin
22 sine kadar işteYok 21 gece biter:)22'de kabul etmem:)
Neyse şanslı olan ve performansı Yüksek olan kazansın21 inde sanırım, bakmadım da
O zaman 22 gündüz diye algılanır:)21'inde gece 12 de biter:)22 sine kadar işte
Sizin ki baya ilerlemiş yaa. Bu havalar dan oluyor galiba. Bizim ki geçen sene yine bu aylarda bir kere daha olmuştuVerildi canım ama işe yaramadı başka hastaneye götürdüm
Kan tahlili,idrar vs yaptırdım:)Kanda iltihap yapmış.Yatıralım dediler evde tedavi istedik:)
O zaman 22 gündüz diye algılanır:)21'inde gece 12 de biter:)
Aynen canım :)Sadece ishali vardı başka iyiydi:)Sizin ki baya ilerlemiş yaa. Bu havalar dan oluyor galiba. Bizim ki geçen sene yine bu aylarda bir kere daha olmuştu
21 gece yani:)11'de falan açıyoruz ya:)
Kanda iltihap nasil oluyo nevoss?Verildi canım ama işe yaramadı başka hastaneye götürdüm
Kan tahlili,idrar vs yaptırdım:)Kanda iltihap yapmış.Yatıralım dediler evde tedavi istedik:)
Neden olmuş onu bilmiyorum canım:)Sonuçları almaya eşim gitti...Kanda iltihap nasil oluyo nevoss?
Ee peki atesi cikiyo mu normal iltihapta oldugu gibi?Neden olmuş onu bilmiyorum canım:)Sonuçları almaya eşim gitti...
Normalde 5 olması gereken bir oran 100 olmuş
Crp galiba:)