Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda crp çıkınca, iyileşmesi ve tedavisi daha uzun sürüyor.Ee peki atesi cikiyo mu normal iltihapta oldugu gibi?
Verildi canım ama işe yaramadı başka hastaneye götürdüm
Kan tahlili,idrar vs yaptırdım:)Kanda iltihap yapmış.Yatıralım dediler evde tedavi istedik:)
Kiz anamm sende mi gebesin:)) hadi hayirli olsun:)))Nevreste
Nevos canim gecmis olsun.. baska doktor derken acile mi gittin
Rabbim sifa versin en kisa zamanda ..
totem tatlım bakalım Nasrettin hoca hesabı ya tutarsaKiz anamm sende mi gebesin:)) hadi hayirli olsun:)))
Bizi mi kandiriyon sen:))totem tatlım bakalım Nasrettin hoca hesabı ya tutarsa
kızz niye kandırıyım sizi, evreni kandırmaya çalışıyorumBizi mi kandiriyon sen:))
Haha peki ole olsun:) umarim basarirsin:)kızz niye kandırıyım sizi, evreni kandırmaya çalışıyorum
dünü kaçırdın okumadın sanırım.. H E yapınca, hadi bende yapsam mı yapmasam mı derken.. yaptım gitti, olmadı sileriz artık..Haha peki ole olsun:) umarim basarirsin:)
Evet okumadim canim yaa:) umarim silmeden devam edersin:))dünü kaçırdın okumadın sanırım.. H E yapınca, hadi bende yapsam mı yapmasam mı derken.. yaptım gitti, olmadı sileriz artık..
Etiketlemeyi ne zaman öğrencendünü kaçırdın okumadın sanırım.. H E yapınca, hadi bende yapsam mı yapmasam mı derken.. yaptım gitti, olmadı sileriz artık..
inşallah :)) yarın sabah yapıcam testi bakalım..Evet okumadim canim yaa:) umarim silmeden devam edersin:))
kız biliyorum onu, seni etiketlicek bi durum olmadığı için etiketlemedim..Etiketlemeyi ne zaman öğrencen
Gunun bugun mu? Ne zmn ?inşallah :)) yarın sabah yapıcam testi bakalım..
ay nevoşum şu ara öyle yoğunum ki, 22 Ekim'e kadar yetiştirebilirim umarımBu arkadaşlar yapacak canım:)Tariflerini bekliyoruz
@Emira SY
@LezzetliCipetpet
@gezegenfeza
@alimiyon
H E
@FAZLANAZLI
@ervanazlim
@yasom7272
@evlaefe
Sarayca
@FallenAngel
Nevreste
şimdi şöyle anlatıyım sana da :))Gunun bugun mu? Ne zmn ?
Bizim ateş, ishal ve kusma vardıAynen canım :)Sadece ishali vardı başka iyiydi:)
bizim de 88 çıkmış, evet crpNeden olmuş onu bilmiyorum canım:)Sonuçları almaya eşim gitti...
Normalde 5 olması gereken bir oran 100 olmuş
Crp galiba:)
Bence gunun gecsin ole yap : (şimdi şöyle anlatıyım sana da :))
bu ay ilk defa ovu testi kullandım, 30unda pik oldu 2sinde ağrım oldu prg. 4ü gösteriyor yum.gününü batı da 18i gösteriyor.. ovu testi bizim kafaları karıştırdı... 8 kala 4 kala öğrendiler ben de elde test varken yapıyım diyorum yarın.. 16sına göre ..hadi hayırlısı bakalım