- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.630
Kaç yıllık evlisin ..ablamda 11 yıllık evli benim onunda olmadi ins hep duamda...Nasip canım, inşallah demekten başka bir şey gelmiyor elden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yıllık evlisin ..ablamda 11 yıllık evli benim onunda olmadi ins hep duamda...Nasip canım, inşallah demekten başka bir şey gelmiyor elden
13 bitti canımKaç yıllık evlisin ..ablamda 11 yıllık evli benim onunda olmadi ins hep duamda...
Senin tarifi gördükten sonra nasılsa kazanamam katılmanın anlamı yok
Yapmayacak mısın?Yani korkup kaçtın diyebilir miyizSenin tarifi gördükten sonra nasılsa kazanamam katılmanın anlamı yok
Bırak kaçsın topukları popişine vura vura kaçsınYapmayacak mısın?Yani korkup kaçtın diyebilir miyiz
Tamam biz de korktu kaçtı korktu kaçtı derizBırak kaçsın topukları popişine vura vura kaçsın
Valla diyebilrisn nevoş sende herkese korktu kaçtı diyorsunYapmayacak mısın?Yani korkup kaçtın diyebilir miyiz
Yapmayacaksan haber ver canım:)Belki yapmak isteyen olur:)Valla diyebilrisn nevoş sende herkese korktu kaçtı diyorsun
Çok yoğunum bu aralar pek giremiyorum. Ders çalışmaya başladım. Bi yandan ufaklık var onunla ilgileniyorum. Gece yastığa 5 kala uyuyorum
Yapıcam inş en kısa zamanda
Sen hariç herkes madalya alıyordu bir de değil mi? Yine kazanamayacaktın, çekilecektin yarışmadan filanTopiğimiz hamişler topiğiben hariç giren gebe kalıyor
Benimle tamamlandı mı madalya alamayanlarSen hariç herkes madalya alıyordu bir de değil mi? Yine kazanamayacaktın, çekilecektin yarışmadan filan
Dualarımız seninle canım, inşallah sen de en yakın zamanda müjdeni vereceksin bize
şöyle bırakayım
Güya bu gece burada olacaktıHekim enişte nöbetçiymiş, _CaNanSu_ erkenden uyudu sanırım
Kocişi ile mesajlaşıyordur değişik fanteziler falanGüya bu gece burada olacaktı
Hiç şaşırmayız değil miKocişi ile mesajlaşıyordur değişik fanteziler falan
Tabiki şaşırmayız iş bitiricilik onun işiHiç şaşırmayız değil mi
Kadının adını çıkardıkTabiki şaşırmayız iş bitiricilik onun işi
Biz miiiKadının adını çıkardık