- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Hadi hayırlısı canım:)Ya ben yaptım ama olmadı ikinciyi deneyeceğim kurabiye yaptığım nerde görülmüş de atladım bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı canım:)Ya ben yaptım ama olmadı ikinciyi deneyeceğim kurabiye yaptığım nerde görülmüş de atladım bilemiyorum
Çok yakışmışYakışmış mı
Sen önce 2 gün ara ile kan testini yaptırEşime söyledim kızlar delirdi
Yarın hemen alışveriş yapcaz diye tutturdu .
Ne yemem gerekiyo onları söyleyip duruyo
Bu kadar heyecanlancağını tahmin etmiyordum
Sen iyice astin :)Poğaça mayalamıştım onu yaptım geldim:)
Pişmek üzereler:)Sen iyice astin :)
Ohh ohh, ellerine sağlık canımPişmek üzereler:)
Sağol canım:)Çocuklara okula ve kursa götürüyorlar iyi oluyor:)Ohh ohh, ellerine sağlık canım
Ayy ilk heyecan birde üstüne titreyen biriyse çok komik ve zevkli geçerEşime söyledim kızlar delirdi
Hadi canımBenim son gebelikte adam inanamamisti kimin testini getirdin bana bile dedi
İstiyorduk da olmamıştı bir süre eltin benden bı kaç gün önce açıkladı gebeliğini tabi birbirimizden habersiz ikimizde gebeyiz hatta eltimin testi ile onu kandiriyorum sanmışHadi canım
Beş dakikada yaptım kız, çok kolay kurabiyem annem oturarak yapacaksın bak diyordu, o sıra telefonu çaldı gitti, 5-10dk sonra döndüğünde bitirmiştim bileYormasaydın kendini kuzucum
Canım tebrik ederim ya şimdi gördüm takvimini, hamile misin maşallahEşime söyledim kızlar delirdi
Resimlerin boyutlarını ayarlayabilirsem uyumadan, bu gece açacağım inşallah konumuOooo süper bekliyoruz:)
Ekleyemezsen bana yaz canım:)Beş dakikada yaptım kız, çok kolay kurabiyem annem oturarak yapacaksın bak diyordu, o sıra telefonu çaldı gitti, 5-10dk sonra döndüğünde bitirmiştim bile
Canım tebrik ederim ya şimdi gördüm takvimini, hamile misin maşallah
Resimlerin boyutlarını ayarlayabilirsem uyumadan, bu gece açacağım inşallah konumu
Topiğimiz hamişler topiğiben hariç giren gebe kalıyorBeş dakikada yaptım kız, çok kolay kurabiyem annem oturarak yapacaksın bak diyordu, o sıra telefonu çaldı gitti, 5-10dk sonra döndüğünde bitirmiştim bile
Canım tebrik ederim ya şimdi gördüm takvimini, hamile misin maşallah
Resimlerin boyutlarını ayarlayabilirsem uyumadan, bu gece açacağım inşallah konumu
İns olacak diyorum sana olacakTopiğimiz hamişler topiğiben hariç giren gebe kalıyor
Çok yakışmış
Bakalım haftaya yaptırcaz canımSen önce 2 gün ara ile kan testini yaptır
Nasip canım, inşallah demekten başka bir şey gelmiyor eldenİns olacak diyorum sana olacak
Titriyo . Normalde söylemicektim ama biz çok şakalaşan çiftiz . Hep birbirimizi korkuturuz falan . Allah korusun yanlış bişey yapar üzülürüz diye söylemek zornda kaldımAyy ilk heyecan birde üstüne titreyen biriyse çok komik ve zevkli geçer
İyi yapmışsın bizde çok saklasiriz elimiz kolumuz hiç durmaz aman dikkat etTitriyo . Normalde söylemicektim ama biz çok şakalaşan çiftiz . Hep birbirimizi korkuturuz falan . Allah korusun yanlış bişey yapar üzülürüz diye söylemek zornda kaldım