Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Eşime söyledim kızlar delirdi :deli:
Yarın hemen alışveriş yapcaz diye tutturdu . o_O
Ne yemem gerekiyo onları söyleyip duruyo:işsiz:

Bu kadar heyecanlancağını tahmin etmiyordum :KK48:
Ayy ilk heyecan birde üstüne titreyen biriyse çok komik ve zevkli geçer :KK70:

İstiyorduk da olmamıştı bir süre eltin benden bı kaç gün önce açıkladı gebeliğini tabi birbirimizden habersiz ikimizde gebeyiz hatta eltimin testi ile onu kandiriyorum sanmış :-)

Ama ben cinsiyeti belli olana kadar annem e bile söylemedin sonuncu sürpriz oldu herkese :)

Yormasaydın kendini kuzucum :skandal:
Beş dakikada yaptım kız, çok kolay kurabiyem:KK48: annem oturarak yapacaksın bak diyordu, o sıra telefonu çaldı gitti, 5-10dk sonra döndüğünde bitirmiştim bile :-):-)

Eşime söyledim kızlar delirdi :deli:
Yarın hemen alışveriş yapcaz diye tutturdu . o_O
Ne yemem gerekiyo onları söyleyip duruyo:işsiz:

Bu kadar heyecanlancağını tahmin etmiyordum :KK48:
Canım tebrik ederim ya şimdi gördüm takvimini, hamile misin maşallah :KK200:

Oooo süper bekliyoruz:)
Resimlerin boyutlarını ayarlayabilirsem uyumadan, bu gece açacağım inşallah konumu :KK48:

Beş dakikada yaptım kız, çok kolay kurabiyem:KK48: annem oturarak yapacaksın bak diyordu, o sıra telefonu çaldı gitti, 5-10dk sonra döndüğünde bitirmiştim bile :-):-)

Resimlerin boyutlarını ayarlayabilirsem uyumadan, bu gece açacağım inşallah konumu :KK48:
Ekleyemezsen bana yaz canım:)

Topiğimiz hamişler topiği:KK70:ben hariç giren gebe kalıyor :KK70:

Titriyo . Normalde söylemicektim ama biz çok şakalaşan çiftiz . Hep birbirimizi korkuturuz falan . Allah korusun yanlış bişey yapar üzülürüz diye söylemek zornda kaldım
İyi yapmışsın bizde çok saklasiriz elimiz kolumuz hiç durmaz aman dikkat et ❤️

X