Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Ben de düz sade kurabiye sevmem pek.. Ağızda dağılan yumuşacık un kurabiyesini severim bi de böyle ici hindistancevizli, cocostar'a benzeyen kakaolu kurabiye, serbetli sanirim o.. Aa elmali kurabiyeyi cok severim bir de ❤
Oyle dumduz, kupkuru seyler pek yenmiyor..
Demi bi ozellik sart ama neee:)

Ben çok severim:)
Ama günlerde diğerlerinden sıra gelmiyor:)
Geçen arkadaşlarla parkta toplandık ben aşure-yaprak sarma ve kurabiye götürdüm:)Ondan başka makarna salatası,patates salatası,börek,patlıcan salatası,ağlayan kek vardı:)Ama benim kurabiye en sonda olsa yendi ve bitti:KK70:Çocuklar tarif istedi:KK70:
Kurabiyeyi misafirlikte tek getrsen yenir cayin yanina. Ben kotu yapiyom demek benimkiler hep kaliyo: ( yapmiyodum ne zamandir simdi sayenizde yapicam:)

Poğaça, börek filan iddialı değilim ama kurabiyeler benim uzmanlık alanım hanımlar rica edeceğim şöyle yer açın bakim. Kurabiye canavarı geldi :KK70:
Yemesini bilen yapmasını bilir hesabı, en iyi ben yediğimden en iyi de ben yaparım diyorum hadi bakalım.
Yetişirsem katılacağım :KK70:
Ne yapacağını bana bildir canım yoksa sana tarif kalmaz:)

Poğaça, börek filan iddialı değilim ama kurabiyeler benim uzmanlık alanım hanımlar rica edeceğim şöyle yer açın bakim. Kurabiye canavarı geldi :KK70:
Yemesini bilen yapmasını bilir hesabı, en iyi ben yediğimden en iyi de ben yaparım diyorum hadi bakalım.
Yetişirsem katılacağım :KK70:

:KK17:
Eyvah
Iddia büyük :KK53:

X