- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Gorecezzzx:)Benim tarifim kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorecezzzx:)Benim tarifim kalmaz
Aynen canim bakalim herkes pek iddiali:))Aynen hayatim boyunca bi yada 2 kez yapmisimdir clasiclerden oda tabakta kalmistir iddali olduğum bi alan secmeliyim gene tabakta kalmasin
Demi bi ozellik sart ama neee:)Ben de düz sade kurabiye sevmem pek.. Ağızda dağılan yumuşacık un kurabiyesini severim bi de böyle ici hindistancevizli, cocostar'a benzeyen kakaolu kurabiye, serbetli sanirim o.. Aa elmali kurabiyeyi cok severim bir de ❤
Oyle dumduz, kupkuru seyler pek yenmiyor..
Kurabiyeyi misafirlikte tek getrsen yenir cayin yanina. Ben kotu yapiyom demek benimkiler hep kaliyo: ( yapmiyodum ne zamandir simdi sayenizde yapicam:)Ben çok severim:)
Ama günlerde diğerlerinden sıra gelmiyor:)
Geçen arkadaşlarla parkta toplandık ben aşure-yaprak sarma ve kurabiye götürdüm:)Ondan başka makarna salatası,patates salatası,börek,patlıcan salatası,ağlayan kek vardı:)Ama benim kurabiye en sonda olsa yendi ve bittiÇocuklar tarif istedi
Ne yapacağını bana bildir canım yoksa sana tarif kalmaz:)Poğaça, börek filan iddialı değilim ama kurabiyeler benim uzmanlık alanım hanımlar rica edeceğim şöyle yer açın bakim. Kurabiye canavarı geldi
Yemesini bilen yapmasını bilir hesabı, en iyi ben yediğimden en iyi de ben yaparım diyorum hadi bakalım.
Yetişirsem katılacağım
O genelde yarışma bitiminde belli oluyor:)Ödül neymiş, konuşulacak olan
İlk sayfada bulamadım
Demek diğerleri efsane oluyor kurabiyeye sıra gelmiyorKurabiyeyi misafirlikte tek getrsen yenir cayin yanina. Ben kotu yapiyom demek benimkiler hep kaliyo: ( yapmiyodum ne zamandir simdi sayenizde yapicam:)
Yaniii sos olabilir, ceviz findik veya kuru meyveler olabilir, ilginç bi kokusu ya da kıvamı olabilir, gibi gibi :)Demi bi ozellik sart ama neee:)
Sen katılmıyor musun?Yeni kategori harika olmuş. Kurabiyeye bayılırım. Şimdi on numara yeni tarifler öğrenicem eminim. Katılacaklara başarılar şimdiden
Sakın söylemeSülemem
Tarifi alıp sen de bize yapsan ne güzel olurGeçenlerde yengem bi kurabiye yapmıştı, resmen yuttum, sayisini da hatırlamıyorum Sirke katmıştı sanirim ki agizda resmen dagiliyordu.. Bir de tatli ile tuzlu arasiydi, ilgincti.. Off canim cekti ulan
Poğaça, börek filan iddialı değilim ama kurabiyeler benim uzmanlık alanım hanımlar rica edeceğim şöyle yer açın bakim. Kurabiye canavarı geldi
Yemesini bilen yapmasını bilir hesabı, en iyi ben yediğimden en iyi de ben yaparım diyorum hadi bakalım.
Yetişirsem katılacağım
Hediyelerimiz zaten güzel bu sefer daha güzel olacakBu kadar kolay kategori kaçırılır mı
Başka kurabiye yapacak yok mu
Senin tarif bayağı iddialı korkma canım
Eyvah
Iddia büyük
Bu da super cevap nevos:)Demek diğerleri efsane oluyor kurabiyeye sıra gelmiyor
SülememSakın söyleme
Ya sen ne güzel oldun böyle Becerikli hatunumBu da super cevap nevos:)