- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.058
- 43
Bu sefer yarışma için bize yapın:)Aynen hayatim boyunca bi yada 2 kez yapmisimdir clasiclerden oda tabakta kalmistir iddali olduğum bi alan secmeliyim gene tabakta kalmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer yarışma için bize yapın:)Aynen hayatim boyunca bi yada 2 kez yapmisimdir clasiclerden oda tabakta kalmistir iddali olduğum bi alan secmeliyim gene tabakta kalmasin
Aynen bildirimde öyle yazıyordune bu yarışmadaki ödül çok mu konusulcak
Nevoş bile dedi, ilk ben vermişim.Ben tarifimi vermiştim zaten
Teşekkür ederim canım :)
Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim:)
ben de buraları, yarışma heyecanını çok özledimMaşaallah canım hep böyle devam eder inşaallah
Hadi inşaallah özledik seni ve tariflerini
Görüşürüz kuzummBen gideyim çocuklar geldi.Beni çok merak etmeyin
ne yapacaksın bize madalyalı güzelNevoş bile dedi, ilk ben vermişim.
Ayakkabılarına bastım sanırım
Sülememne yapacaksın bize madalyalı güzel
Sanirim icinde kaybolurum iddali bir alana yonelmeyi seciyorum yoksa clasic kurabiye yapmisligim var ama tabakta kalmisliginida dusununceNetten görsellere ve tariflere bakabilirsiniz:)Cidden bir süür tarif var:)Kurabiye yani herkes yapabilir:)
kulacığıma süleSülemem
Cıkıskulacığıma süle
bende merak ettim yazmıyorÖdül neymiş, konuşulacak olan
İlk sayfada bulamadım
Poğaça, börek filan iddialı değilim ama kurabiyeler benim uzmanlık alanım hanımlar rica edeceğim şöyle yer açın bakim. Kurabiye canavarı geldi
Yemesini bilen yapmasını bilir hesabı, en iyi ben yediğimden en iyi de ben yaparım diyorum hadi bakalım.
Yetişirsem katılacağım