- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.057
- 43
Geçmiş olsunAguhaha bugun cidden uyumadim:) bura yuzunden degil tabii.. bu kiz gene hasta olmus. Uyutmadi sabbaha gadar: ( Yaw ne zaman kategori seciliyo bu kiza bi haller oluyo: ( naz mi yapiyo nedir:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunAguhaha bugun cidden uyumadim:) bura yuzunden degil tabii.. bu kiz gene hasta olmus. Uyutmadi sabbaha gadar: ( Yaw ne zaman kategori seciliyo bu kiza bi haller oluyo: ( naz mi yapiyo nedir:))
Sagol nevosum:)Geçmiş olsun
İlk akla geleni en son söylersenKapan kapmistir çoktan bı ihtimal daha vaaaaar
Kurabiye kategorisinde tarif bulamamak
Kurabiye Kulaga hos geldi,bi an dusundumde... hiç birsey dusunemedigimi farkettimKurabiye kategorisinde tarif bulamamak
Netten görsellere ve tariflere bakabilirsiniz:)Cidden bir süür tarif var:)Kurabiye yani herkes yapabilir:)Kurabiye Kulaga hos geldi,bi an dusundumde... hiç birsey dusunemedigimi farkettim
Çok farklı tarifler gelecek merak etmeyin:)Herkesin yaptigi seyleri yapmayin yaa nolur :) orijinal, ilginç lezzetler paylasilsin ki deneyelim❤
Aynen ole. Kurabiye cok cesit var ama.. gunlerde bile yspilir kimse yemez tabakta kalir: (Kurabiye Kulaga hos geldi,bi an dusundumde... hiç birsey dusunemedigimi farkettim
Hadi inşaAllah :))Çok farklı tarifler gelecek merak etmeyin:)
Ben çok severim:)Aynen ole. Kurabiye cok cesit var ama.. gunlerde bile yspilir kimse yemez tabakta kalir: (
Ben de düz sade kurabiye sevmem pek.. Ağızda dağılan yumuşacık un kurabiyesini severim bi de böyle ici hindistancevizli, cocostar'a benzeyen kakaolu kurabiye, serbetli sanirim o.. Aa elmali kurabiyeyi cok severim bir de ❤Aynen ole. Kurabiye cok cesit var ama.. gunlerde bile yspilir kimse yemez tabakta kalir: (
Aynen süslü püslü,farklı tarifler bekliyoruz ve öyle olacak:)Ben de kurabiye sevmem pek.. Bi ağızda dağılan yumuşacık un kurabiyesini severim bi de böyle ici hindistancevizli, cocostar'a benzeyen kakaolu kurabiye, serbetli sanirim o.. Aa elmali kurabiyeyi cok severim bir de ❤
Oyle dumduz, kupkuru seyler pek yenmiyor..
Ben tarifimi vermiştim zaten
Teşekkür ederim canım :)selamlar kızlar
yeni kategori hayırlı olsun kolaylıklar dilerim
yasmin tebrikler haklı birinciliğin gururunu yaşıyorsun
canancım cantanemm proluğunuz hayırlı olsun güle güle kullanın
nevoş unutmadığın için teşekkürler canım
Geçmiş olsun canımAguhaha bugun cidden uyumadim:) bura yuzunden degil tabii.. bu kiz gene hasta olmus. Uyutmadi sabbaha gadar: ( Yaw ne zaman kategori seciliyo bu kiza bi haller oluyo: ( naz mi yapiyo nedir:))
teşekkür ederim:)Herkesin prolgu hayırlı olsun bu arada proluk çiftleniyor mu ikinciyi istediğimize verebiliyor muyuz
Benim tarifim kalmazAynen ole. Kurabiye cok cesit var ama.. gunlerde bile yspilir kimse yemez tabakta kalir: (
Aynen hayatim boyunca bi yada 2 kez yapmisimdir clasiclerden oda tabakta kalmistir iddali olduğum bi alan secmeliyim gene tabakta kalmasinAynen ole. Kurabiye cok cesit var ama.. gunlerde bile yspilir kimse yemez tabakta kalir: (