• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ev yapımı(Miracle) losyonla mucizevi saç çıkışı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
teşekkürler bende şüphede aklıyordum bılgılendım sayenızde

Merhabalar
Ben bu losyonun benzerini yıllar evvel kısa bir süre kullanmıştım. Gliserin ve saf su ve alkolle yapmıştım. Sonra kullandığım ilaçların faydasını görüp bıraktım ama şu anda yeniden dökülmem başladı :( pcos ve anrogenetik alopecia ama tüm saç bölgesinden. Diffüse sanırım :( bende losyonu tekrar yapmak istiyorum ama lorelin losyonu da saç döker mi diye korkuyorum. Dokundukça dökülüyor ve çok seyrekleşti malesef, 4 yılda yüzde 80 ini kaybettim saçımın. Derileri çok rahat görünüyor :(
Birde serioxyl aldım ve minoksidille beraber onu kullanıyorum, acaba birbirlerinin etkisini azaltırlar mı? Birde önerebileceğiniz bir kadın doğum dr u var mı acaba istanbul için? Özellikle saç konusunda hormon konusunda bilgi sahibi? Çok teşekkür ederim.

Sevgili teacher,
Sarı kantaron tb kullanıyorum 1. Kutum bitmek üzere... Devam edecem .. Daha önce lustral kullandığımda dökülmem bir miktar azalmıştı ama ciddi kilo aldım. Tekrar kullanmak istemiyorum..
Losyonun bugün dozunu artırdım. Acaba farklı bir karışım mı kullansam bilemedim.,
Bide karışım kullandıktan sonra başağrısı yaşıyorum.. Acaba sizde de benzer yan etki oldu mu?

Selamlar ben de eskiden saçlarım için denemediğim ilaç ve alet kalmamış biriyim...Epeydir girmiyordum bu başlığı görünce çok etkilendim. Çok şey denedim. Diane-35'i adet düzensizliğim için kullanmıştım yıllar önce, fakat benim migrenim var ve bunu kullanırken ataklar bitmek bilmedi. Prospektüsünü okuyunca anladım ki, migreni olanlara verilmiyormuş. Belki sizin de migreniniz vardır ve baş ağrısı da ondan oluyordur. Migreni olup da bu losyondan yan etki görmeyen varsa ben de kullanmak istiyorum.

Mezoterapi bir kez denedim, içinde minoksidil olduğundan ve benim de tansiyonum çok düşük olduğu için ertesi sabaha baygınlık geçirdim hastanelik oldum. Onun için kullanan sizlerden ricam şu ki; tansiyonu düşük olan veya migreni olan ve yan etki görmeyen arkadaşlar var mı, varsa beni aydınlatabilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba kızlar,

Yıllardır bu forumu takip ediyorum. Sizlerin yorumlarını okumadan alışveriş yapamaz oldum J Bana çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Ne mutlu bana ki, benim de sizlere faydalı olabilmek için elime bir fırsat geçti. Sizlere saç dökülmemi nasıl durdurduğumu ve dahası yeni saçlarımın nasıl çıktığını anlatmak istedim.

43 yaşındayım. Yaklaşık 15 yıldır saçlarım cansız ve sönük. Açıkçası daha iyi olması için pek de bi çaba harcamadım. Bu arada menopoza girdim. Östrojenin azalmasıyla saçlarımın durumu kötüleşti. Son bir yıldır tepemde ve arka kısımda ciddi derecede açılmalar olduğunu fark ettim. Bu sitede saç dökülmesi ile ilgili ne kadar konu varsa bastan sona okudum. Çoğunu da uyguladım. Kayda değer bir gelişme sağlayamadım. Araştırmalarım sırasında erkek tipi dökülme(konunun detaylarına girmiyorum.Bilmeyenler bir çok sitede bu konuda bilgi bulabilir) olduğunu öğrendim. Tesadüfen yoğunlukla erkeklerin üye olduğu bir site buldum. Bu sitede de biz kadınlara uygun olmayan bir çok yöntem okudum. Derken yine aynı sitede saçların dökülmesine neden olan androjenlerin nasıl engellenebileceği konulu bir başlıkla karşılaştım. Saçlarım için dönüm noktası oldu. Yüzlerce yorum okuduktan sonra denemeye karar verdim.

Uygulama şöyle: Alkol içerikli bir losyonun içine(ben elseve arginin kullanıyorum) bir kutu diane 35, bir kutu aldacton(aslen tansiyon ilacı) ekliyorum (Miktarlar ihtiyaca göre düzenlenebilir).Oluyor size "Miracle Losyon".İlaçların erimesi için bir gün bekletip sabah akşam sorunlu bölgelere losyonu sıkıyorum. 2 gunde bir yıkıyorum. Yıkamamın birini yine antiandrojen etkili ketoral şampuanla, bir sonrakini zararlı kimyasallar içermeyen şampuanımla(otacı naturway sarımsaklı tercih ediyorum) yapıyorum. Son durulamamı da sizlerden öğrendiğim şekilde elma sirkesi veya ısırgan suyuyla dönüşümlü olarak yapıyorum.

Sonuç: 3 aydır kullanıyorum.Saç dökülmem yok denecek kadar azaldı. Yeni saçlarım çıkıyor.Açıklıklar gitgide kapanıyor. Mutlaka denemelisiniz.

Bu arada belirtmek isterim ki önerilerim özellikle erkek tipi dökülme yaşayanlar içindir. Diğer dökülme nedenlerine faydası konusunda bir bilgim yok.

İlgili sitede başlık açıp resimlerle tedavimi paylaştım. Detayları görmek isterseniz bakabilir, bu losyonu farklı içeriklerle kullanan onlarca insanın yorumlarını görebilir, losyonun tıbbi etki mekanıizmasını losyonu fomülize eden kişiden doğrudan öğrenebilirsiniz. O kadar tıp bilmemekle beraber, burdan da sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım.

Not: Başka sitenin linkini vermek yasakmış bir günlüğüne banlandım. Yukarıda sözünü ettiğim ayrıntıları merak eden arkadaşlar artık kendi çabalarıyla siteyi bulacak. Herkese acil şifalar
merhaba faydalı bir konu açmışsınız. bende saç seyrekliğinden ve ara ara dökülmesinden muzdarip biri olarak benzer bir konu açmıştım. ben 1 sene kadar aldacton losyon+ minxil kullandım saçlarım gerçekten çoğaldı ve normal gözüktü yani azlığından şikayet ettiğim saçlarım beni tatmin edecek düzeye geldi. fakat bir zaman sonra sanki etkisi azalmaya başladı gibi geldi tam anlayamadım biraz da doğal bakım yağları uygulayan kız kardeşim kanıma girdi ve bıraktım . aradan 4-5 ay geçtikten sonra tekrar minoxil ve aldacton a başladım. bu arada ilk uygulamamda saçlarım çoğaldığında ben saçımı kazıtmıştım ve dermaroller ı düzenli kullanmıştım. ara verip vtekrar aldacton ve minoxil e başladığımda düzenli dermaroller kullanmadım hemde sonradan aldactonu bıraktım. yine 1 sene kadar minoxille devam ettim. 2 ay önce eczaneye minoxil almaya gittim eczacı gerek olmadığını söyledi bende bıraksam mı diye düşünüyordum bıraktım minoxili fakat zaten bıraktığım zamanlar saçım dökülüyordu biraz yine seyrelmişti sonra düzeldi. saçımda minoxili bıraktıktan sonra dökülme olmadı. kusura bakmayın uzun oldu. aldacton kullandığım zamanlar saçımda beyaz toz dökülüyordu. bu aldactonu ne kadar parçalasamda oluyor. aldacton dht yi bloke ediyor bu yüzden saçların dökülmemesine yarıyor. sadece doğumkontrol hapı kullanıp denediniz mi . bu sitede doğumkontrol hapıyla da saçları gürleşenleri okudum. bu saçla uğraş uğraşta bir zaman snra gerçekten insanı bıktırıyor çok isterdim kendinden güçlü sağlıklı saçlarım olsun ama olmayınca olmuyor işte . bazen içimden saçımı kazıtıp hep öyle dolaşmak geliyor o kadar bıktım yani.

yazınızı okuduktan sonra arginine losyonun içine doğum kontrol hapı katıp denemeyi düşünüyorum. bir ihtimal aldacton da katabilirim. teşekkür ederim ayrıntılı bilgilendirdiğiniz için.

merhabalar eğer losyondan vazgeçmek istemiyorsanız aynı losyonu tresan saç toniği ilede hazırlayabilirsiniz kokusu elsevden daha güzel parfüm gibii denemekde fayda var.

birde garnier in

Aktif Saf & Temiz Sivilce Karşıtı Matlaştırıcı Tonik de kulanılıyor fakat ben bunu hiç denemedim.
canım losyonu nasıl hazırlıyorsun. birde bugün gratise baktım arginine saç yıkadıktan sonra saça sürülen krem vardı durulanıp çıkıyor. senin kullandığın hangisi. foto paylaşırsan sevinirim. bir de losyonun içine 1 kutu 100mg aldacton+ 1 kutu diana35 i toz haline getirip 1 gün bekletip kullanıyoruz doğru mu

kadınlarde erkek tipi dökülme erkeklere göre daha farklı gelişebiliyor eğer önlem alınmasa dökülme tüm baş kısmını kapsıyabiliyor. neticede losyonlo saç dökülmesini durduruyoruz. ama sürekli ve düzenli kulanım lazım çünkü tüm bakımla korunan ve çoğaltılan saçlar bakımı bırakınca tekrardan dökülüyor ...

merhaba 6 aylık sonuçları merak ettim : ) sacimindoktoru ' unda varmısınız varsanız nikiniz nedir ? sizi takip etmek isterim.... losyonda herhangi bir değişiklik yaptınız mı ?
canım buldum ben bahsettiğin siteden tarifi. deniycem bunu çok heveslendim bugün pazar olmasaydı almıştım.

hazırladım losyonu yalnız ben dekort koymadım içine dekortu neden kullanıyorsunuz krtizonmuş o kortizon vücuttan atılamıyor.

hazırladım losyonu yalnız ben dekort koymadım içine dekortu neden kullanıyorsunuz krtizonmuş o kortizon vücuttan atılamıyor.

ben kullanıcı memnuniyetine göre losyonu kullanıyorum tam emin olmamakla birlikde dekort kullanımı okuduğum kadarıylaa losyonun zararlı etkilerini engeliyor diye biliyorum. böylede yazınca kötü oldu sanki losyon zararlıymış gibi göründü ama neticede kimyasal kulanıyoruz. birde bu losyonların azda olsa erkeklerde yan etkileri oluyor biz bayanlarda problem olmuyor yaniii...

dekortu bende her losyona kullanmıyorum deneme yoluyla zamanla losyonda değişiklikler oluyor. bu kullanıcının insiyatifinde bende henüz değişiklik yapmadım ilk haliyle kulanıyorum ve memnunum :)

ben kullanıcı memnuniyetine göre losyonu kullanıyorum tam emin olmamakla birlikde dekort kullanımı okuduğum kadarıylaa losyonun zararlı etkilerini engeliyor diye biliyorum. böylede yazınca kötü oldu sanki losyon zararlıymış gibi göründü ama neticede kimyasal kulanıyoruz. birde bu losyonların azda olsa erkeklerde yan etkileri oluyor biz bayanlarda problem olmuyor yaniii...

dekortu bende her losyona kullanmıyorum deneme yoluyla zamanla losyonda değişiklikler oluyor. bu kullanıcının insiyatifinde bende henüz değişiklik yapmadım ilk haliyle kulanıyorum ve memnunum :)
canım elbette öyle belki de fazla birşey farketmiyor sadece 1-2 ampul koyuluyor tarife fakat ben yine de dekortsuz yaptım deniycem çok umutluyum. ben 1 şişe arginine nin içine 2 kutu diana35 + 2 kutu 100mg aldacton u parçalayıp koydum. doğru hazırladım dimi

canım elbette öyle belki de fazla birşey farketmiyor sadece 1-2 ampul koyuluyor tarife fakat ben yine de dekortsuz yaptım deniycem çok umutluyum. ben 1 şişe arginine nin içine 2 kutu diana35 + 2 kutu 100mg aldacton u parçalayıp koydum. doğru hazırladım dimi
miktar olarak doğru hazırladığınız losyonu kullanın. bir sonraki losyonu 100 mg. losyonla hazırlayın böylelikle kullandığınız losyon tazelik bakımından daha iyi oluyor. ilaçları parçalamanızada gerek yok ben bütün olarak atıyorum 4 saat sonra losyondaki alkolün etkisiyle kendiliğinden eriyor zaten :)

miktar olarak doğru hazırladığınız losyonu kullanın. bir sonraki losyonu 100 mg. losyonla hazırlayın böylelikle kullandığınız losyon tazelik bakımından daha iyi oluyor. ilaçları parçalamanızada gerek yok ben bütün olarak atıyorum 4 saat sonra losyondaki alkolün etkisiyle kendiliğinden eriyor zaten :)
keşke öyle yapsaydım eczacıya sordum erimez dedi. birde rondoda uğraştım losyonu yapmaya üşendiğimden yapmışken 2li yapayım dedim.

Merhaba teacher 1 seninde özeldende yazışmıştık ilgine teşekkürler.Şimdi benim kafam karıştı.Diğer siteden okuduğum ilaçları aldım.Elimde;
elsev
diane 35 2 kutu
Aldactone 100mg 16 tablet
Decort 8mg/2ml ampul 1adet
Zyrtec oral damla var
Birde Androcour katmışlar onu almadım daha.(ne işe yarıyor tam okuyamadım)
ben şimdi hızlı sonuç için ne katayım karışıma.
Yazdan sonra bebek düşünüyorum zararı olurmu onuda bilmiyorum.

Merhaba teacher 1 seninde özeldende yazışmıştık ilgine teşekkürler.Şimdi benim kafam karıştı.Diğer siteden okuduğum ilaçları aldım.Elimde;
elsev
diane 35 2 kutu
Aldactone 100mg 16 tablet
Decort 8mg/2ml ampul 1adet
Zyrtec oral damla var
Birde Androcour katmışlar onu almadım daha.(ne işe yarıyor tam okuyamadım)
ben şimdi hızlı sonuç için ne katayım karışıma.
Yazdan sonra bebek düşünüyorum zararı olurmu onuda bilmiyorum.
100 ml elseve elinizdeki ilaçların hepsini oldugu gibi katin. Ertesi gün kullanmaya baslayabilirsiniz.andrucur Diane deki sipreteron asetat etkenini içeren bir ilaç. Eklemenin faydası var zarari yok :-)
Bebek yapacaksanız en az bir ay önce birakmanizi öneririm. Hatta belki daha da önce. Mutlaka doktorunuza danisin

Selamlar ben de eskiden saçlarım için denemediğim ilaç ve alet kalmamış biriyim...Epeydir girmiyordum bu başlığı görünce çok etkilendim. Çok şey denedim. Diane-35'i adet düzensizliğim için kullanmıştım yıllar önce, fakat benim migrenim var ve bunu kullanırken ataklar bitmek bilmedi. Prospektüsünü okuyunca anladım ki, migreni olanlara verilmiyormuş. Belki sizin de migreniniz vardır ve baş ağrısı da ondan oluyordur. Migreni olup da bu losyondan yan etki görmeyen varsa ben de kullanmak istiyorum.

Mezoterapi bir kez denedim, içinde minoksidil olduğundan ve benim de tansiyonum çok düşük olduğu için ertesi sabaha baygınlık geçirdim hastanelik oldum. Onun için kullanan sizlerden ricam şu ki; tansiyonu düşük olan veya migreni olan ve yan etki görmeyen arkadaşlar var mı, varsa beni aydınlatabilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkürler.
Migrenim yok.ama tansiyonum her zaman düşüktür. Hiç bir yan etki görmedim. Yine de önlem olarak aldactonu cikardim losyondan. Minoksidile de bu nedenle yanaşmıyorum

merhaba faydalı bir konu açmışsınız. bende saç seyrekliğinden ve ara ara dökülmesinden muzdarip biri olarak benzer bir konu açmıştım. ben 1 sene kadar aldacton losyon+ minxil kullandım saçlarım gerçekten çoğaldı ve normal gözüktü yani azlığından şikayet ettiğim saçlarım beni tatmin edecek düzeye geldi. fakat bir zaman sonra sanki etkisi azalmaya başladı gibi geldi tam anlayamadım biraz da doğal bakım yağları uygulayan kız kardeşim kanıma girdi ve bıraktım . aradan 4-5 ay geçtikten sonra tekrar minoxil ve aldacton a başladım. bu arada ilk uygulamamda saçlarım çoğaldığında ben saçımı kazıtmıştım ve dermaroller ı düzenli kullanmıştım. ara verip vtekrar aldacton ve minoxilp e başladığımda düzenli dermaroller kullanmadım hemde sonradan aldactonu bıraktım. yine 1 sene kadar minoxille devam ettim. 2 ay önce eczaneye minoxil almaya gittim eczacı gerek olmadığını söyledi bende bıraksam mı diye düşünüyordum bıraktım minoxili fakat zaten bıraktığım zamanlar saçım dökülüyordu biraz yine seyrelmişti sonra düzeldi. saçımda minoxili bıraktıktan sonra dökülme olmadı. kusura bakmayın uzun oldu. aldacton kullandığım zamanlar saçımda beyaz toz dökülüyordu. bu aldactonu ne kadar parçalasamda oluyor. aldacton dht yi bloke ediyor bu yüzden saçların dökülmemesine yarıyor. sadece doğumkontrol hapı kullanıp denediniz mi . bu sitede doğumkontrol hapıyla da saçları gürleşenleri okudum. bu saçla uğraş uğraşta bir zaman snra gerçekten insanı bıktırıyor çok isterdim kendinden güçlü sağlıklı saçlarım olsun ama olmayınca olmuyor işte . bazen içimden saçımı kazıtıp hep öyle dolaşmak geliyor o kadar bıktım yani.[/QUOTE
Uzun zamandır aldacton eklemiyorum zaten losyona. Androcur ve Diane ile yapiyorum

arkadaşlar bu losyonu kullanıpta adetinde düzensizlik yaşayan oldu mu .bende adet günüm gelmeden kirli kan akıntısı geliyor 3 gündür doğum kontrol haplarının bu tür yan etkileri olabiliyor sizde böyle birşey yaşadınız mı

arkadaşlar bu losyonu kullanıpta adetinde düzensizlik yaşayan oldu mu .bende adet günüm gelmeden kirli kan akıntısı geliyor 3 gündür doğum kontrol haplarının bu tür yan etkileri olabiliyor sizde böyle birşey yaşadınız mı

Back