• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ev yapımı(Miracle) losyonla mucizevi saç çıkışı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Canim mesajini yeni goruyorum ne yazik ki :KK43:
Ben hicbir yan etki yasamadim.Belki senin baska bi seyden dolayi kanaman olmustur.

Vertex tepe bolgesi demek baslarda o bolgeye uygulamistim.Ben de erkek tipi dokulmeme olmamasina ragmen sac cikisi oldu tabi basta bu tuy gibi incecik cikiyor ama olsun bu da bi seydir ocak da dedigim gibi minik acikliga kullanmaya basladim losyonu ve yavas yavas kapaniyor gibi arginine e diane aldactone ve ampul atıyoruz sorunuz olursa cevaplayabilirim
canım ben miracle losyonu bıraktım bırakınca kanama sorunum düzeldi. eczacı bana hairmd diye bir losyon önerdi onu kullanmaya başladım.birde soya yağı ve kırmızı biber yağını karıştırdım haftada 2-3 kez sürüp 4-56 saat bekletiyorum.birde yeni bir şampuan aldım ismini hatırlamıyorum ondan memnunum.şimdi çok dökülmem yok ama daha az olmalı ve açılan yerlerim var. inşallah bu yaptıklarım işe yarar. miracle losyonun sana iyi gelmesine sevindim benimde tepe bölgem seyreliyor ama daha çok şakaklarımda açıklık var.

mrb.benim sacim dukan diyetinden sag taraf sakak kismindan döküldü.2,5wyil oldu hala cikmadi.mezoterapi yaptirdim,priorin,zegavus.....kullandim.su an baska bi doktora gidiyorum minoxil kullaniyorum 3haftadir.minoxille beraber kullanabilir miyim?

Elbette öyle bir şart yok.zaten gerek de yok. Sadece sorunlu bölgeye uygulayın
FB_IMG_1426709676831.jpg Bu sekilde malesef FB_IMG_1426709683287.jpg

mrblar konuyu acan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Bu losyona başlamayı bende düşünüyorum ama ıkı aydır karanfil kürü kullanıyodum saç diplerime baktıgımda cıkan yeni saçlar var ama bu normal bir çıkışmı yoksa karanfilden mi onu ayırt edemiyorum çünkü saçımdaki seyrelmeyi farkedene kadar saç diplerime hiç bakmadım yeni saçlar varmı cıkan yada ne kadar çıkmış diye bide bendeki açılma önlerde ve iki parmak bi mesafede yani tepe bölgemde sorun yok doktora gitme imkanım yok maalesef ama bayagı bir arştırdım internetten galiba erkek tipi saç dökülmesi başlasammı losyona yoksa biraz daha karanfil kürüne devam edip gözlemlesem mi bilemedim...

ben kullanıcı memnuniyetine göre losyonu kullanıyorum tam emin olmamakla birlikde dekort kullanımı okuduğum kadarıylaa losyonun zararlı etkilerini engeliyor diye biliyorum. böylede yazınca kötü oldu sanki losyon zararlıymış gibi göründü ama neticede kimyasal kulanıyoruz. birde bu losyonların azda olsa erkeklerde yan etkileri oluyor biz bayanlarda problem olmuyor yaniii...

dekortu bende her losyona kullanmıyorum deneme yoluyla zamanla losyonda değişiklikler oluyor. bu kullanıcının insiyatifinde bende henüz değişiklik yapmadım ilk haliyle kulanıyorum ve memnunum :)

Merhaba Frida,

Sanırım losyonu düzenli olarak kullanıyorsunuz, size bir sorum olacaktı.. Sonuçta bu losyon minoxidil gibi birşey, onu da bıraktığımızda saçtaki düzelme eski haline dönüyordu, miracle losyonu da bıraktığımızda başa mı dönecek süreç? Belki aynı sıklıkta değil ama ara ara yapmak faydalı olacaktır. O kadar çok yöntem denedim ki artık çok umutsuzum :( Bir de hangi sıklıkta yapıyorsunuz bu uygulamayı? her akşam uygulayıp 2-3 günde bir yıkamak mı uygundur? bilgi verebilirseniz minnettar olurum. sevgiler...

Merhaba Frida,

Sanırım losyonu düzenli olarak kullanıyorsunuz, size bir sorum olacaktı.. Sonuçta bu losyon minoxidil gibi birşey, onu da bıraktığımızda saçtaki düzelme eski haline dönüyordu, miracle losyonu da bıraktığımızda başa mı dönecek süreç? Belki aynı sıklıkta değil ama ara ara yapmak faydalı olacaktır. O kadar çok yöntem denedim ki artık çok umutsuzum :KK43: Bir de hangi sıklıkta yapıyorsunuz bu uygulamayı? her akşam uygulayıp 2-3 günde bir yıkamak mı uygundur? bilgi verebilirseniz minnettar olurum. sevgiler...

merhaba :)
evet mağlesef losyonu bıraktığımız zaman losyonla çıkartığımız saçalarda dökülme oluyor. eğer saçınızdaki dökülme erkeksi dökülme ise losyon sizin için uygundur başlayın derim tabiki kişiden kişiyede sonuçlar değişim gösteriyor yaklaşık 2 aydır losyona ara vermiştim ama tekrardan başlıyacağım zannedersem

losyonun kullanımı sabah ve akşam olmak üzere 5 er veya 10 fıslatmayla oluyor ben zaman zaman 20 fıslatmada yapıyordum saçı yıkama konusuna gelince ben kendim her gün veya gün aşırı yıkayınca rahat ediyordum. zaten yaz aylarındayız her gün yıkamak sorun olmaz zannedersem bunuda ancak deneyerek kendiniz rahat ediceğiniz şekilde ayarlama yapabilirsiniz losyonu kullanmaya başladığınızda gelişmeler gönlünüzce olur inşallah burada gelişmeleri bize bildirirseniz seviniriz :)

Hanimlar Merhaba, 3 aylik hamileyim . bugun doktora gittimde canim çokk sıkıldı.....Doktor rahim agzi üstünde damar yolu oluştuğunu söyledi. .dogum anı veya çok öncesi yani rahim agzi genisledikdikce o damari catlamasi sonucu kanama olurmuş buda riskli bir durummus. Bu konuda fikri olan var mi ? ?

dermaroller hala kullanan var mı saçınızın son ve ilk hali resimlerinizi görmek istiyorum tavsiye eder misiniz?

Merhaba kızlar,

Yıllardır bu forumu takip ediyorum. Sizlerin yorumlarını okumadan alışveriş yapamaz oldum J Bana çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Ne mutlu bana ki, benim de sizlere faydalı olabilmek için elime bir fırsat geçti. Sizlere saç dökülmemi nasıl durdurduğumu ve dahası yeni saçlarımın nasıl çıktığını anlatmak istedim.

43 yaşındayım. Yaklaşık 15 yıldır saçlarım cansız ve sönük. Açıkçası daha iyi olması için pek de bi çaba harcamadım. Bu arada menopoza girdim. Östrojenin azalmasıyla saçlarımın durumu kötüleşti. Son bir yıldır tepemde ve arka kısımda ciddi derecede açılmalar olduğunu fark ettim. Bu sitede saç dökülmesi ile ilgili ne kadar konu varsa bastan sona okudum. Çoğunu da uyguladım. Kayda değer bir gelişme sağlayamadım. Araştırmalarım sırasında erkek tipi dökülme(konunun detaylarına girmiyorum.Bilmeyenler bir çok sitede bu konuda bilgi bulabilir) olduğunu öğrendim. Tesadüfen yoğunlukla erkeklerin üye olduğu bir site buldum. Bu sitede de biz kadınlara uygun olmayan bir çok yöntem okudum. Derken yine aynı sitede saçların dökülmesine neden olan androjenlerin nasıl engellenebileceği konulu bir başlıkla karşılaştım. Saçlarım için dönüm noktası oldu. Yüzlerce yorum okuduktan sonra denemeye karar verdim.

Uygulama şöyle: Alkol içerikli bir losyonun içine(ben elseve arginin kullanıyorum) bir kutu diane 35, bir kutu aldacton(aslen tansiyon ilacı) ekliyorum (Miktarlar ihtiyaca göre düzenlenebilir).Oluyor size "Miracle Losyon".İlaçların erimesi için bir gün bekletip sabah akşam sorunlu bölgelere losyonu sıkıyorum. 2 gunde bir yıkıyorum. Yıkamamın birini yine antiandrojen etkili ketoral şampuanla, bir sonrakini zararlı kimyasallar içermeyen şampuanımla(otacı naturway sarımsaklı tercih ediyorum) yapıyorum. Son durulamamı da sizlerden öğrendiğim şekilde elma sirkesi veya ısırgan suyuyla dönüşümlü olarak yapıyorum.

Sonuç: 3 aydır kullanıyorum.Saç dökülmem yok denecek kadar azaldı. Yeni saçlarım çıkıyor.Açıklıklar gitgide kapanıyor. Mutlaka denemelisiniz.

Bu arada belirtmek isterim ki önerilerim özellikle erkek tipi dökülme yaşayanlar içindir. Diğer dökülme nedenlerine faydası konusunda bir bilgim yok.

İlgili sitede başlık açıp resimlerle tedavimi paylaştım. Detayları görmek isterseniz bakabilir, bu losyonu farklı içeriklerle kullanan onlarca insanın yorumlarını görebilir, losyonun tıbbi etki mekanıizmasını losyonu fomülize eden kişiden doğrudan öğrenebilirsiniz. O kadar tıp bilmemekle beraber, burdan da sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım.

Not: Başka sitenin linkini vermek yasakmış bir günlüğüne banlandım. Yukarıda sözünü ettiğim ayrıntıları merak eden arkadaşlar artık kendi çabalarıyla siteyi bulacak. Herkese acil şifalar
canim otaci sarımsaklı şampuan tavsiye eder misin

merhaba :)
evet mağlesef losyonu bıraktığımız zaman losyonla çıkartığımız saçalarda dökülme oluyor. eğer saçınızdaki dökülme erkeksi dökülme ise losyon sizin için uygundur başlayın derim tabiki kişiden kişiyede sonuçlar değişim gösteriyor yaklaşık 2 aydır losyona ara vermiştim ama tekrardan başlıyacağım zannedersem

losyonun kullanımı sabah ve akşam olmak üzere 5 er veya 10 fıslatmayla oluyor ben zaman zaman 20 fıslatmada yapıyordum saçı yıkama konusuna gelince ben kendim her gün veya gün aşırı yıkayınca rahat ediyordum. zaten yaz aylarındayız her gün yıkamak sorun olmaz zannedersem bunuda ancak deneyerek kendiniz rahat ediceğiniz şekilde ayarlama yapabilirsiniz losyonu kullanmaya başladığınızda gelişmeler gönlünüzce olur inşallah burada gelişmeleri bize bildirirseniz seviniriz :)
Kızlar bu losyon sizdede sertlik yaptimi yaa saçta kuruduktan sonra acayip sert oluyor bu sertlik için onerebilceginiz bir şey var mı tarak geçmiyor

Hayır bende hiç bir sertlik yapmadı
Merhaba,bendede erkek tipi saç dokulmesi var değerlerimiz hiç bir sıkıntı yok saçının on kısmı ve tepe bölge neredeyse hiç yok son olarak doktora gittigimde floxia sampuan ve saç serumu ve bepanten serum verdi sac dökülmem çok şükür durdu ama biliyorumki bunları kullanmayı bıraktığım an tekrar başlayacak ama henüz çıkma olayı yok gibi hücrelerin ölüp olmediginide bilmiyorum sizce bu losyonu hazırlayıp bunuu lerle kullansam sıkıntı olurmu yada faydası olurmu yardimci olursaniz sevinirim

bende miracle losyonu bugunden itibaren kullanmaya baslıyorum. 3 aydır priorin tablet kullanıyorum dökülmem durmasına ragmen yeni sac falan cıkmaya baslamadı daha bi faydasını görecegimede inanmıyorum acıkcası. en son care bu losyonu kullanıcam. gercekten fayda ediyormu kullananlar yazarsa cok sevinirim

Merhaba kızlar,

Yıllardır bu forumu takip ediyorum. Sizlerin yorumlarını okumadan alışveriş yapamaz oldum J Bana çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Ne mutlu bana ki, benim de sizlere faydalı olabilmek için elime bir fırsat geçti. Sizlere saç dökülmemi nasıl durdurduğumu ve dahası yeni saçlarımın nasıl çıktığını anlatmak istedim.

43 yaşındayım. Yaklaşık 15 yıldır saçlarım cansız ve sönük. Açıkçası daha iyi olması için pek de bi çaba harcamadım. Bu arada menopoza girdim. Östrojenin azalmasıyla saçlarımın durumu kötüleşti. Son bir yıldır tepemde ve arka kısımda ciddi derecede açılmalar olduğunu fark ettim. Bu sitede saç dökülmesi ile ilgili ne kadar konu varsa bastan sona okudum. Çoğunu da uyguladım. Kayda değer bir gelişme sağlayamadım. Araştırmalarım sırasında erkek tipi dökülme(konunun detaylarına girmiyorum.Bilmeyenler bir çok sitede bu konuda bilgi bulabilir) olduğunu öğrendim. Tesadüfen yoğunlukla erkeklerin üye olduğu bir site buldum. Bu sitede de biz kadınlara uygun olmayan bir çok yöntem okudum. Derken yine aynı sitede saçların dökülmesine neden olan androjenlerin nasıl engellenebileceği konulu bir başlıkla karşılaştım. Saçlarım için dönüm noktası oldu. Yüzlerce yorum okuduktan sonra denemeye karar verdim.

Uygulama şöyle: Alkol içerikli bir losyonun içine(ben elseve arginin kullanıyorum) bir kutu diane 35, bir kutu aldacton(aslen tansiyon ilacı) ekliyorum (Miktarlar ihtiyaca göre düzenlenebilir).Oluyor size "Miracle Losyon".İlaçların erimesi için bir gün bekletip sabah akşam sorunlu bölgelere losyonu sıkıyorum. 2 gunde bir yıkıyorum. Yıkamamın birini yine antiandrojen etkili ketoral şampuanla, bir sonrakini zararlı kimyasallar içermeyen şampuanımla(otacı naturway sarımsaklı tercih ediyorum) yapıyorum. Son durulamamı da sizlerden öğrendiğim şekilde elma sirkesi veya ısırgan suyuyla dönüşümlü olarak yapıyorum.

Sonuç: 3 aydır kullanıyorum.Saç dökülmem yok denecek kadar azaldı. Yeni saçlarım çıkıyor.Açıklıklar gitgide kapanıyor. Mutlaka denemelisiniz.

Bu arada belirtmek isterim ki önerilerim özellikle erkek tipi dökülme yaşayanlar içindir. Diğer dökülme nedenlerine faydası konusunda bir bilgim yok.

İlgili sitede başlık açıp resimlerle tedavimi paylaştım. Detayları görmek isterseniz bakabilir, bu losyonu farklı içeriklerle kullanan onlarca insanın yorumlarını görebilir, losyonun tıbbi etki mekanıizmasını losyonu fomülize eden kişiden doğrudan öğrenebilirsiniz. O kadar tıp bilmemekle beraber, burdan da sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım.

Not: Başka sitenin linkini vermek yasakmış bir günlüğüne banlandım. Yukarıda sözünü ettiğim ayrıntıları merak eden arkadaşlar artık kendi çabalarıyla siteyi bulacak. Herkese acil şifalar
bende bu losyonu kullanmaya basladım 2 gundur kullanıyorum ama asırı bas agrısı yapıyo kullanmaya devam etmelimiyim. denemediğim bi yöntem kalmadı ama hep gecici fayda sagladılar. suan priorin tablet ve sampuanını kullanıyorum 3 aydır dökülmem tamammen durdu ama sac falan cıkmaya baslamadı 3 ay daha kullanıcam . bu losyonun grcekten faydasını görürmüyum cevaplarsanız cok sevinirim

Back