- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
aaaaaaaaaaaŞansıma, yoksa hep kendi kendime konuşuyorum buralarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaŞansıma, yoksa hep kendi kendime konuşuyorum buralarda
ne güzel dua ettin gel öpüjemDarısı başına ❤❤❤
Sen olmayınca yaniaaaaaaaaaaa
Üzülme bebeğim bu akşam oğlan evinde de olacaka parti oraya gelirsinŞansıma, yoksa hep kendi kendime konuşuyorum buralarda
Ben baklava acicam bayrama hazırlıkEeee hangi böreği yapacaksınız
Özel mesaj hazır,sadece tuşa basıp yollayacak köftehorlarBak bak bak
15 gizli kişi pusuda
Ellerini yıkadın mı virüs olmayakne güzel dua ettin gel öpüjem
Bensiz başlamak yok ama ,darılırımÜzülme bebeğim bu akşam oğlan evinde de olacaka parti oraya gelirsin
Tesekkur ederim canim ❤❤Sanırım öyle olacak mutlaka katıl kaptanım,mutlu oluruz seni aramızda görmekten ❤
Buralardayim bakalim ne olacak kategori merakla bekliyorum:))Bence de ,buralarda ol :)
Valla çok konuşmamak gerek böyle şeyleri dün eşimin bir arkadaşı yaptığı paylaşımdan dolayı emniyete cagirilmis sorgu içinKadının videosu vardı bi yerlerde.iyiyiz biz neden böyle haber çıktı diye
Hala baklava diyoBen baklava acicam bayrama hazırlık
kategoriyi biliyör müsün?Özel mesaj hazır,sadece tuşa basıp yollayacak köftehorlar
Şu kadar zeki olsaydım yeterdiÖzel mesaj hazır,sadece tuşa basıp yollayacak köftehorlar
diyar diyar gezen kurabiyelerinden kapmadıysan benden de kapmazsınEllerini yıkadın mı virüs olmayak
HasanValla çok konuşmamak gerek böyle şeyleri dün eşimin bir arkadaşı yaptığı paylaşımdan dolayı emniyete cagirilmis sorgu için
Onu da paylaşmış yaptığım paylaşımdan dolayı ifade verdim diye
diyar diyar gezen kurabiyelerinden kapmadıysan benden de kapmazsın
İyi bir şey dedin değil mi ?Şu kadar zeki olsaydım yeterdi
Valla ben onu denedim hızlı olmak gerekiyor hızlı ve marifetliŞu kadar zeki olsaydım yeterdi
Tahminim var ama ,kesin bilgi değil,yayamıyorumkategoriyi biliyör müsün?