- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Tarifini bana verene önden söylüyorumHımmmm merak ettimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifini bana verene önden söylüyorumHımmmm merak ettimmmm
dünkü soru ve şuan konuşulanlardan sonra benmde artık bir tahminim varBilemedim ki ben bile yeni öğrendim
Konu acilsinda duruma gore bakayim yapabileceğim birsey olursa katilirim :)))Bu sefer katil bari,cok olmuş:)
Teşekkür ederim tatlım,darısı başınaTebrikler canımmmmmmmm
Ben de aynı şeyi dedim sabahBen gidince ne konusmussunuz yeehuuuuu
Sanırım öyle olacak mutlaka katıl kaptanım,mutlu oluruz seni aramızda görmektenKonu acilsinda duruma gore bakayim yapabileceğim birsey olursa katilirim :)))
Bence de ,buralarda ol :)Konu acilsinda duruma gore bakayim yapabileceğim birsey olursa katilirim :)))
profil mesajın kalp benSanırım öyle olacak mutlaka katıl kaptanım,mutlu oluruz seni aramızda görmekten ❤
Çogzel dimiprofil mesajın kalp ben
Bir haberce bebeği öldü kadin kurtarılmaya çalışılıyor yazıyor ..diğer bir haberde kadın açıklama yaptı bebeğim ve ben iyiyiz dedi diyor hangisi doğru bilmiyorum :/Eki Görüntüle 2612176 Eki Görüntüle 2612176 Eki Görüntüle 2612176 kizlari naslisinz bu haber dogrumu
bayıldımÇogzel dimi
Kadının videosu vardı bi yerlerde.iyiyiz biz neden böyle haber çıktı diyeBir haberce bebeği öldü kadin kurtarılmaya çalışılıyor yazıyor ..diğer bir haberde kadın açıklama yaptı bebeğim ve ben iyiyiz dedi diyor hangisi doğru bilmiyorum :/
Before haberimiz olsaydı, katılırdıkCanfeb after party yaptı dün bana,bekleseydiniz
Darısı başınabayıldım
Spontane geliştiBefore haberimiz olsaydı, katılırdık
Şansıma, yoksa hep kendi kendime konuşuyorum buralardaSpontane gelişti