- 24 Eylül 2018
- 97.312
- 292.710
Fark ettimsen daha l demeden leblebi dediğini anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fark ettimsen daha l demeden leblebi dediğini anladım
Hayır mesela börekler deniyor,börek tarifini Nevreste ye soruyordun,olur derse yapıyorsunşimdi malzeme listesi veriliyor o malzemelerle istediğimiz şeyimi yapıyoruz benm kafa gitti
Yelegini yesinlerrr
Özelden mesaj atacaksın. Kategori belli olsun,mesela bitbit böreği ,soracaksın. Onay alirsan yapacaksın:)şimdi malzeme listesi veriliyor o malzemelerle istediğimiz şeyimi yapıyoruz benm kafa gitti
Benimki de kahvaltı hazirliyo
Maşallah ona
anam patikllere bak... allah bağışlasın :)
Hayır mesela börekler deniyor,börek tarifini Nevreste ye soruyordun,olur derse yapıyorsun
hııııı şimdi oldu tmm teşekkür ederim :)Özelden mesaj atacaksın. Kategori belli olsun,mesela bitbit böreği ,soracaksın. Onay alirsan yapacaksın:)
Rica ederimanam patikllere bak... allah bağışlasın :)
hııııı şimdi oldu tmm teşekkür ederim :)
Yelegini yesinlerrr
biz o aşamaları geçtik bizimki kırlentleri attı yere koltuk süpürüyor şimdi birazdan yerlere geçerBenimki de kahvaltı hazirliyo
teşekkür ederizanam patikllere bak... allah bağışlasın :)
hııııı şimdi oldu tmm teşekkür ederim :)
Adam olacak çocuk
biz o aşamaları geçtik bizimki kırlentleri attı yere koltuk süpürüyor şimdi birazdan yerlere geçer
teşekkür ederiz
Banyo yapcaktımKonuyu açtım onay bekliyor:)
Mesela kurabiyeler dendi herkes istediği kurabiyeyi rezerve etti nevo dan eğer senden önce alınmış isteidgin tarif başka almak zorundasın :))şimdi malzeme listesi veriliyor o malzemelerle istediğimiz şeyimi yapıyoruz benm kafa gitti
Patladı gitti benim tahmin''Y'' harfi ile başlıyor
Afiyet olsun güzel seuler yap ben menemeni en kısık ateşe koydumKocişim yaklaşmış ben kahvaltiy hazırlıyorum tarifimi kapana şimdiden selaaaaam olsun
teşekkür ederimmMesela kurabiyeler dendi herkes istediği kurabiyeyi rezerve etti nevo dan eğer senden önce alınmış isteidgin tarif başka almak zorundasın :))