- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.129
Anama dedim ben internete atacağım o tarifleri dedim kabi bana verdu ama kalaylanmasi lazim :))Niye anan ,kabı yürüttüğünü anlayıp seni dövdü mü
Şaka bir yana güzeldi tarifin de çorban da .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anama dedim ben internete atacağım o tarifleri dedim kabi bana verdu ama kalaylanmasi lazim :))Niye anan ,kabı yürüttüğünü anlayıp seni dövdü mü
Şaka bir yana güzeldi tarifin de çorban da .
Küfür mü edeceksin yani,kalaylamak o değil miydi?Anama dedim ben internete atacağım o tarifleri dedim kabi bana verdu ama kalaylanmasi lazim :))
He yaKüfür mü edeceksin yani,kalaylamak o değil miydi?
Madem nescafe yapacaksın, neden makina da yapıyorsun ki?Iyi aksamlar, Elalis 'e ulasamadim size sorayim dedim turk kahvesi makinesinde sadece suyla nescafe yapilsa bozulur mu makine
Nolduu yoksa konu mu açıldıKukrim once ben etiketlerim nağbeerrr
Sana kotu bi haberim var pomelo, çin greyfurtuymus artik yiyemeyeceksinEşim işi gereği satıyor ya bunları.bi sepet dolusu getirmiş eve hepsinden,deneyelim diye.
Oturuduk sepetin başına heyecanlı heyecanlı.yedikçe suratımız düştü
Çarkıfelek,pitaya,altın çilek,pomelo (onu severim)rambutan,bael,druan,liçi vs
O gün ilk ve son oldu
Kaç yıldır bi daha yemedik.allah muhtaç etmesin ama gözünü seveyim bizim sulu portakalın,elmanın
Sana tarif kalmadıNolduu yoksa konu mu açıldı
Ödev yaptırıyordumSana tarif kalmadı
Köpürtemiyiim köpük köpük olsun istiyiiimMadem nescafe yapacaksın, neden makina da yapıyorsun ki?
Nescafe niye köpüklü olsun ki, haddini bilsin, Türk gayfesi değilki oKöpürtemiyiim köpük köpük olsun istiyiiim
Sütlü köpüklü alaydın ya kendinden köpürüyor sıcak suyu dökünceKöpürtemiyiim köpük köpük olsun istiyiiim
MantıklıSütlü köpüklü alaydın ya kendinden köpürüyor sıcak suyu dökünce
Paketliler yasak banaSütlü köpüklü alaydın ya kendinden köpürüyor sıcak suyu dökünce
Senin yediğin o çekirdekleri de baban ekiyodu tabi tarlayaSana kotu bi haberim var pomelo, çin greyfurtuymus artik yiyemeyeceksin
Gül gibin kızımı da bozdularKöpürtemiyiim köpük köpük olsun istiyiiim
Deynep yaaaaaNescafe niye köpüklü olsun ki, haddini bilsin, Türk gayfesi değilki o
Beter olPaketliler yasak bana