- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.140
Ben daha yeni kırılan tabak için süpürge açtım zor geliyor artıkHadi çok çene çaldık,az temizlik yapalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha yeni kırılan tabak için süpürge açtım zor geliyor artıkHadi çok çene çaldık,az temizlik yapalım :)
Bu da buruk ama tatlı bir anı olarak kalsın inşallahAz önce görüntülü kızların doğum gününü kutladık.Erkek kardeşim ve ailesi,annemler :)Onlarda birer pasta yapmış Sürpriz yaptılar.Hep beraber pastalara üfledik:)
O zaman iyiymiş:)Bizimki duş alıp gelior zaten iş geregi tüm işçiler duş almış oluyor
Ama zaten kuluçka döneminde bulasmiyormis öksürük ateş olduğunda bulaş oluyormuş o yüzden bizde dikkat ettiğimiz kadar ediyoru bizim sirkette daha yok ama valilik habire bildirim yapıyor çıkmayın diye
Dışarda çocuk oynuyor hala bizim buralarda
Annem diyor herkes parkta bahçede dolaşıyor
Anlayamıyorum ben bu insanları
Benmki de çok titiz bugün sordum nasıl yemek yiyorsun diyeAynen canım önce düzenli bırakıyordum şimdi gelende yok:)Diğer alanları kullanıyoruz.Aklıma salon geldi.Oraya kimsede girmiyor.En azından kıyafetleri orada kalıyor.Gelince önce elini yıkıyor sonra çıkarıyor yine yıkıyor
Eşimde Allah'tan titiz:)
Aynen canım güya bu yıl ilk kez kızların doğum gününü birlikte kutlayacaktık:)Buda güzeldi ne yapalım:)Bu da buruk ama tatlı bir anı olarak kalsın inşallah
Benim çocuklar sabah akşam bahcedeydi normalde ben bile cikartmiyorim komsulae diyor sen cikartmiyorsunO zaman iyiymiş:)
Aman olmasın biirinde olsa hepsine bulaşır
Bende hayret ediyorum
Benim sitede hiç kimse yok .Çocuklarda çıkmıyor:)
Benimkide içip,yemez.Ama işte ne yaparsalar yapsınlar aynı ortamı paylaşıyorlar:)Benmki de çok titiz bugün sordum nasıl yemek yiyorsun diye
Birarada dedi herkes herkesin termosundan çay içiyor dedi
O suyunu bile ortak içmez ama sonuçta birbirlerine ekmek börek bölüp pay ediyorlar bir arada
Aynen canım hiç gerek yok:)Benim çocuklar sabah akşam bahcedeydi normalde ben bile cikartmiyorim komsulae diyor sen cikartmiyorsun
E tabi çıkartmam cikartilacak zaman mi diyorim
Sağol canım benim Allah razı olsunNevreste prenseslerin doğum günü kutlu olsun .Allah yeni yaşlarında üzüntü göstermesin ,Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sevdikleriyle
Nevoş duamda siz de aradan kaynadınızihadi iyisiniz
Ne acaba söyle öyle çıkayım:)Verdiğim listeden anladın değil miYeni kategorinin ne olduğunu tahmin ediyorum ben
Bdv de geziyordun önce gelseydinBen geldim herkes gidiyor
Evet.Bir kategoriyi tahmin ediyordum ,malzeme listesinde de görünce iyice emin oldumNe acaba söyle öyle çıkayım:)Verdiğim listeden anladın değil mi
Ne söyleseneEvet.Bir kategoriyi tahmin ediyordum ,malzeme listesinde de görünce iyice emin oldum
Kiiii ben miiiiBdv de geziyordun önce gelseydin