Boşver çiçeğimOyumu kullandım ama merak ettim 4 numara neden diskalifiye olmuş
Buzlukta etim yok ama kadar kiymam taze fasulyem var kaynanam biber gönderdi kuru patlıcan da var sen ona göre ayarla kategoriyiİyi tamamYa eksiklerinizi hatırlatıyorum bunlar her evde mutlaka olmalı
Tamam nevoşumBoşver çiçeğim
Ama diğeri küçük görünse de daha olgun,daha anlayışlı:)Diğeri havaiBen olsam ona abla derdim ilk cikmis
Tamam kıymalı yaparsınBuzlukta etim yok ama kadar kiymam taze fasulyem var kaynanam biber gönderdi kuru patlıcan da var sen ona göre ayarla kategoriyi
Ben ekmeği de evde yapıyorum ya hiç çıkmıyoruzAslında iyi yapmışsınız canım.
Eşim mecbur hergün çıktığı için ona sipariş veriyorum ben.
İyi misin canımTamam nevoşum
Ay yapma ağzına kürekle vururumEjder meyvesi diyorlar buna
Diyorlar ki onun ejderi var belki var
Benim bahçede o da var :)
O zaman bu kategoride pırasalı seninBenim bahçede o da var :)
Çok aman aman bişey değil zaten.çörekotlu,yumuşak turp gibi bişeyBak bunu bilmiyorum:)
Yaaaa çok güzellerO küçük canım:)Şöyle küçük diğeri 3 haftalıkken göründü.O gözlüklü olan 7. hafta kese göründü:)8. hafta kalp atışı:)O geriden ilerledi:)
Sonra büyük olanın suyu azalınca aynı kiloda doğdular:)Doğumda büyük olanı ilk aldılar suyu azaldığı için:)Asıl onu bana benzetiyorlar ama o yaşlardaki halime:)
TememO zaman bu kategoride pırasalı senin
O zaman çok bir şey kaybetmiyoruz:)Çok aman aman bişey değil zaten.çörekotlu,yumuşak turp gibi bişey
olsun o da güzelAma diğeri küçük görünse de daha olgun,daha anlayışlı:)Diğeri havai
Çok güzel amaAy yapma ağzına kürekle vururum
Bi ara kızın dilindeydi,ne kızıyordum
Ejder de diyorlar evet :)
Sağol canımYaaaa çok güzeller
Maşaallah maşaallahAllah’a şükür bomba gibiyim çiçeğemmmm