Ohhh ne güzel:)Temem
Alttaki teyze herşeyi ekiyo :)
Taze soğanla marul da var.nane var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh ne güzel:)Temem
Alttaki teyze herşeyi ekiyo :)
Taze soğanla marul da var.nane var :)
Gönderme kız,fürüs var ana deBen ekmeği de evde yapıyorum ya hiç çıkmıyoruz
Bugün kaynana aradı illa çocukları gorecekmis birde yufka verecekmiş eşimle çocukları çağırdı
Bizi de kv. çağırdı .Ekmek yapıyormuş:)Eşim benim hanım sabah yaptı yedik dedi:)Ben ekmeği de evde yapıyorum ya hiç çıkmıyoruz
Bugün kaynana aradı illa çocukları gorecekmis birde yufka verecekmiş eşimle çocukları çağırdı
Sağol canımolsun o da güzel
Çok güzel ama
beni anlatmayacağım bildigim için eşime verdim telefonu o da anlatamadiGönderme kız,fürüs var ana de
Bende eşime komple kolonya sıkıyorum işten gelmesine yakın kapı yanına koyuyorum sprey olanıBizi de kv. çağırdı .Ekmek yapıyormuş:)Eşim benim hanım sabah yaptı yedik dedi:)
Görmek istiyorlar demek onlarda haklı ama çıkmıyoruz:)Eşim işe gidiyor onuda gelince karantinaya alıyoruz
Eşim işi gereği satıyor ya bunları.bi sepet dolusu getirmiş eve hepsinden,deneyelim diye.O zaman çok bir şey kaybetmiyoruz:)
Adları bile değişik bende youtuberlae denerken izledimEşim işi gereği satıyor ya bunları.bi sepet dolusu getirmiş eve hepsinden,deneyelim diye.
Oturuduk sepetin başına heyecanlı heyecanlı.yedikçe suratımız düştü
Çarkıfelek,pitaya,altın çilek,pomelo (onu severim)rambutan,bael,druan,liçi vs
O gün ilk ve son oldu
Kaç yıldır bi daha yemedik.allah muhtaç etmesin ama gözünü seveyim bizim sulu portakalın,elmanın
Üzerini salonda çıkarıp duş alıyor canım:)Salona girmiyoruz:)beni anlatmayacağım bildigim için eşime verdim telefonu o da anlatamadi
Bende eşime komple kolonya sıkıyorum işten gelmesine yakın kapı yanına koyuyorum sprey olanı
Tabi canım,böyle bir zamanda dikkat etmeliyiz.allaj korusun birinize bişey olsa bir daha hiç göremeyecek yaBizi de kv. çağırdı .Ekmek yapıyormuş:)Eşim benim hanım sabah yaptı yedik dedi:)
Görmek istiyorlar demek onlarda haklı ama çıkmıyoruz:)Eşim işe gidiyor onuda gelince karantinaya alıyoruz
Aynen bizim kuru meyveler daha güzel:)Eşim işi gereği satıyor ya bunları.bi sepet dolusu getirmiş eve hepsinden,deneyelim diye.
Oturuduk sepetin başına heyecanlı heyecanlı.yedikçe suratımız düştü
Çarkıfelek,pitaya,altın çilek,pomelo (onu severim)rambutan,bael,druan,liçi vs
O gün ilk ve son oldu
Kaç yıldır bi daha yemedik.allah muhtaç etmesin ama gözünü seveyim bizim sulu portakalın,elmanın
Ben karşı binadaki anneme gitmiyorum:)Tabi canım,böyle bir zamanda dikkat etmeliyiz.allaj korusun birinize bişey olsa bir daha hiç göremeyecek ya
Kendi ailemizle bile görüşmüyoruz
Bizim de salon karantina odası :)Üzerini salonda çıkarıp duş alıyor canım:)Salona girmiyoruz:)
Marketten gelenleri de bir süre orada bekletiyorum:)
Kolonya falan Allah'a emanetiz artık:)
Bizimki duş alıp gelior zaten iş geregi tüm işçiler duş almış oluyorÜzerini salonda çıkarıp duş alıyor canım:)Salona girmiyoruz:)
Marketten gelenleri de bir süre orada bekletiyorum:)
Kolonya falan Allah'a emanetiz artık:)
Ben de annemleri çok özledimBen karşı binadaki anneme gitmiyorum:)
Aynen canım önce düzenli bırakıyordum şimdi gelende yok:)Diğer alanları kullanıyoruz.Aklıma salon geldi.Oraya kimsede girmiyor.En azından kıyafetleri orada kalıyor.Gelince önce elini yıkıyor sonra çıkarıyor yine yıkıyorBizim de salon karantina odası :)
Orda soyunup dökünüyo,kediyi bile sokmuyorum o odaya
Hey gidi misafir salonları heyy.bugünler için almışım tozunu çekmişim kapısını
Çok şükürAynen canım önce düzenli bırakıyordum şimdi gelende yok:)Diğer alanları kullanıyoruz.Aklıma salon geldi.Oraya kimsede girmiyor.En azından kıyafetleri orada kalıyor.Gelince önce elini yıkıyor sonra çıkarıyor yine yıkıyor
Eşimde Allah'tan titiz:)
Az önce görüntülü kızların doğum gününü kutladık.Erkek kardeşim ve ailesi,annemler :)Onlarda birer pasta yapmış Sürpriz yaptılar.Hep beraber pastalara üfledik:)Ben de annemleri çok özledim
Kolay gelsin canım:)Hadi çok çene çaldık,az temizlik yapalım :)
Allah korusun:)Çok şükür
Benimki de girişte ateşini ölçüp öyle giriyor eve