- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.108
- 60
Yarın belli olacak yeni kategori.Sonraki kategori meydi
Valla izinlerim uzadıyaklaşık 1 aydır evdeyım işimi de özledım evde kızımla vakit geçiriyorum
İnşallah bugünleri atlatacağız ...sen daha iyi olacaksın. Tophanedeki tekli koltuklarda sizi bekleyeceğim.Şu an girdim ve mesajini gordum ben deAh keske her şey normal olsaydı da görüşebilseydik . Sağol canım ya,sen de inşallah
SelaaamSelamlar hanımlar ne habersiniz iyisinizdir inşallah.
Amin tatlim yaİnşallah bugünleri atlatacağız ...sen daha iyi olacaksın. Tophanedeki tekli koltuklarda sizi bekleyeceğim.
Hoş geldin hanımcım.Selamlar hanımlar ne habersiniz iyisinizdir inşallah.
İyiyim şekerciğim,karantina bitsin diye bekliyorumSelam şekercim nasılsın
Hoş geldin hanımcım.
Ben uzaktan bir hayranın.
İyi olmana duaciyim.
İyiyim şekerciğim,karantina bitsin diye bekliyorumSen nasilsin ?
Denk geldigimde genelde hatrini sorarım ama sen beni hatirlamazsin o kadar çok kişi seviyor ki seni.Hoş gördüm elhancım sağol
Ne mutlu bana o zaman sağol varol
Allah korusun,mecbur kalmadıkça hastanenin önünden bile geçmemek lazım. Ben gittim 1 hafta kadar önce,bomboştu metro,hastane,her yer. Bir an önce kurtulmak umuduyla yaşıyoruzBende aynıyım mecbur kalmadıkça çıkmıyorum dışarıya.
Bugün hastaneye gitmem gerekiyordu,kemik erimesi için tahliller kemik taraması oldu sonuçlar için gidecektim.
Dün akşamda umreci karantinacılar hastaneye geldi,o yüzden eşim yasakladı gitme diye.
Denk geldigimde genelde hatrini sorarım ama sen beni hatirlamazsin o kadar çok kişi seviyor ki seni.Hep mutlu , sağlıklı ol inşallah.
Bazen denk gelmiyoruz bazende nckler değişince kim diye düşünüyorum.
Sağolsun arkadaşlar bende hepinizi inan çok seviyorum konuşuyorz dertleşiyoruz burada.
Sende çok mutlu sağlıklı ve huzurlu ol arkadaşım,diğer arkadaşlarım içinde aynı dileklerim.
Allah korusun,mecbur kalmadıkça hastanenin önünden bile geçmemek lazım. Ben gittim 1 hafta kadar önce,bomboştu metro,hastane,her yer. Bir an önce kurtulmak umuduyla yaşıyoruz
Ben de kendi adıma seni çok seviyorumHepinizi çok seviyorum
Hastaneye gidip daha fazla hasta olmakta var,geçecek inşallah bu günler:/Geçen hafta gitmek durumundaydım ilaçlarım bitiyor birde iğne oluyorum ya 6 aylık onun zamanı gerlmişti.
Ben de kendi adıma seni çok seviyorum
Hastaneye gidip daha fazla hasta olmakta var,geçecek inşallah bu günler:/
Mutluluğun daim olsun şekerciğimÇok mutlu oldum şekercim sağol,bunları duymak çok güzel
Çok acil olmadığı için damlamı alırım eczaneden nasılsa.