- 16 Mart 2008
- 45.718
- 223.037
Eloşum benim...Yaaaaaaaaa seni çok seviyorum ♥
İzlemediğim güzel bir film söyledin
Kahvemi yapıp gidiyorum tv ye
Keyifli izlemeler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eloşum benim...Yaaaaaaaaa seni çok seviyorum ♥
Gönüllüsün demek kiÖbür mesajını görünce çıkmıştım tatlım...
Saklandigimi unuttum çıkıp cevap yazdım...Gönüllüsün demek ki❤
Saklandigimi unuttum çıkıp cevap yazdım...
Soygunlara, kaçislara bayılırım bir de cinayet olacak zeki bir dedektif ya da başkası olayı çözecek...zeka mantık olacak benim filmlerde de... Bir de tarihi İngiliz filmleri olacak, 16. ve sonrası Avrupa soylular, köylülerUçak düşsün,gemi batsın,efenime söylim doğal afet olsun çok severim
Özellikle soygun,hapishaneden kaçış filmlerine bayılırım
Bu kadar açık yazmasa mıydım acaba, arkadaşlığımız bitmez di mi,film icabı sonuçta
zindan adasini izle gerilim pisikolojik harika otedi diyebilirimYaaaaaaaaa seni çok seviyorum ♥
Ay çok uyuşuyor zevklerimizSoygunlara, kaçislara bayılırım bir de cinayet olacak zeki bir dedektif ya da başkası olayı çözecek...zeka mantık olacak benim filmlerde de... Bir de tarihi İngiliz filmleri olacak, 16. ve sonrası Avrupa soylular, köylüler
Keşke izlememiş olsamzindan adasini izle gerilim pisikolojik harika otedi diyebilirim
Şirinlerin 2.si çıkmış onu izle senAbooo ben bunların hiçbirini izleyemem korkarım
Günaydın canımJennammm
İyi geceler tatlışım .
Agatha Cristhe filmlerini severim durgun ama sürükleyici . Akşamki film notumuz aynı ben de yorumlara çok önem veriyorum.Ay çok uyuşuyor zevklerimiz
Ben bir de izlediğim filmin yorumlarını okurum.farklı bir bakış açısı yakalarsam,o açıyla yeniden izlerim :)
Önerdiğin filmi şimdi bitirdim.puanım 7.0
Bu sefer vaktinde yakaladım gunaydinini ...Günaydın canım
Şu an girdim ve mesajini gordum ben de Ah keske her şey normal olsaydı da görüşebilseydik . Sağol canım ya,sen de inşallahBu sefer vaktinde yakaladım gunaydinini ...
Sağlıklı çok güzel bir gün gecirmeni dilerim tatlım. Dün Bursa' ya gittim seni ve Nana' mi düşündüm gezerken...