- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.335
Tam çizilmemis olan benim tereyağımda var ohhhSelam kızlar
Karnınız mı acıktı, ekmek getireyim size, bana onu şunu bunu diyen yemesin ekmaaamdan
Eki Görüntüle 2610960
Sen dur sen durTam çizilmemis olan benim tereyağımda var ohhh
Belki ağır isitiyordur, bir daha sor
Bak manzara eşliğinde çay var
AannnnaaaaamadiiimmmBelki ağır isitiyordur, bir daha sor
Yok canım kuzenin dedi
Hoş buldum kuzum... bayılıyorum mesajlarına şifa oluyor bana.Yakşamlar canım,hoşgeldin
Bursa' yi çok özledim ben de...en son senin gezdigin gün görmüştüm...şimdi bomboştur sokaklar... ambulans sesi , siren sesi beni de çok ürkütür...Iyiyim ablacım, sadece sık sık ambulans sesi duymak bitiriyor beni
Haklısın Nevrestecim ruh ne yapsın bu kadar olaylaraSağol ablam hep sıkıntıdan:)Evde bir sıkıntı yok benim ruh halim dalgalı:)
Ben bir ayda öğrendim kuzum sen yine şanslısın...
Çok tatlısın bilmem mi...Koronali günlerde izolasyona gerek kalmadan muhabbet edebiliyoruz ne güzel değil miOrayada gittim.. Sonra kazen abinin künefesine kafayı taktım
Dedim bu gazla benim buraya gelmem lazmsende kayıptın bulurum dedm yanılmadm
Derken yine herkes beni sevdi
Ama bende herkesi cok sevdim, hemencecik aldılar aralarına beni, senin gibi❤
Baloncukta şeytan tüyü vardır bilirim kuzum...Hemen araya kaynadı ablam:)Hatta hiç yadırgamadık:)
Acaba nick mi değişti diye düşündüm
Duygularımız karşılıklı canım.Kurabiye sultanlarim can arkadaşlarım havuz problemi çözerken bu kadar ter dokmemistim sayfaları bitiremedim yarım saattir...
Alintilarim biraz çok oldu ama sayfa çok olunca bulamam diye kaydettim hep ...
Hoş buldum kuzum... bayılıyorum mesajlarına şifa oluyor bana.
Bursa' yi çok özledim ben de...en son senin gezdigin gün görmüştüm...şimdi bomboştur sokaklar... ambulans sesi , siren sesi beni de çok ürkütür...
Haklısın Nevrestecim ruh ne yapsın bu kadar olaylara
Çok tatlısın bilmem mi...Koronali günlerde izolasyona gerek kalmadan muhabbet edebiliyoruz ne güzel değil mi
Baloncukta şeytan tüyü vardır bilirim kuzum...
Anlatacak,tek tekAannnnaaaaamadiiimmm
Yok canım kuzenin dedi
Beraber gelip,beraber gidiyorlarYine gititler
Aynen yaAz önce abla dediler,biz daha yeni reşit olduk Nevoyla dedim
Sensin abla diyecektim,ağır gelir diye demedimAynen ya
Ellerine sağlık güzel olmuş:)Selam kızlar
Karnınız mı acıktı, ekmek getireyim size, bana onu şunu bunu diyen yemesin ekmaaamdan
Eki Görüntüle 2610960
Aynen ablam o kadar şey yaşadık ki:)Kurabiye sultanlarim can arkadaşlarım havuz problemi çözerken bu kadar ter dokmemistim sayfaları bitiremedim yarım saattir...
Alintilarim biraz çok oldu ama sayfa çok olunca bulamam diye kaydettim hep ...
Hoş buldum kuzum... bayılıyorum mesajlarına şifa oluyor bana.
Bursa' yi çok özledim ben de...en son senin gezdigin gün görmüştüm...şimdi bomboştur sokaklar... ambulans sesi , siren sesi beni de çok ürkütür...
Haklısın Nevrestecim ruh ne yapsın bu kadar olaylara
Çok tatlısın bilmem mi...Koronali günlerde izolasyona gerek kalmadan muhabbet edebiliyoruz ne güzel değil mi
Baloncukta şeytan tüyü vardır bilirim kuzum...
Çamaşır serdim:)Çocuklara bitki çayı yaptım geldim:)Yine gititler