- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.335
Bizde içtik çayımızı şimdi benim de uyku geliyor hafiften akşam bulasigini koymam lazım makinaya birde çayı öyle sallanıyorum halaÇamaşır serdim:)Çocuklara bitki çayı yaptım geldim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde içtik çayımızı şimdi benim de uyku geliyor hafiften akşam bulasigini koymam lazım makinaya birde çayı öyle sallanıyorum halaÇamaşır serdim:)Çocuklara bitki çayı yaptım geldim:)
Benim de tezgah doluyor birazdan koyarım:)Bizde içtik çayımızı şimdi benim de uyku geliyor hafiften akşam bulasigini koymam lazım makinaya birde çayı öyle sallanıyorum hala
Konuşmakla meşgul yazıyor
Bana yazmıyor bilemem:)Konuşmakla meşgul yazıyor
Allah sağlık versin benim de hiç boş kalmadıBenim de tezgah doluyor birazdan koyarım:)
Yemekte toparladım tekrar doldu:)Allah sağlık versin benim de hiç boş kalmadı
Hoşgeldin teşekkürlerKahveler ile geldim, buyurunuz
Eki Görüntüle 2610982
Kızmasın
Bursa' yi çok özledim ben de...en son senin gezdigin gün görmüştüm...şimdi bomboştur sokaklar... ambulans sesi , siren sesi beni de çok ürkütür...
Kızmaz o şeker biri gerçekten diyorum kızmasın diye değilKızmasın
BilmiyorumKızmaz o şeker biri gerçekten diyorum kızmasın diye değil
O bakışa nasıl Kızılır kiBilmiyorum
Tatlım aslında ben naneyimBende yok yerine Feslegen Kokulu Nane koysak olamaz mı
Bir daha okudum nane mi nene mi diyeTatlım aslında ben neneyim
Yok niye kizim kizmam tabikjsi sen beni pek tanimiyorsunKızmasın
Evet pek tanımıyorum tanışalım mıYok niye kizim kizmam tabikjsi sen beni pek tanimiyorsun
Napiyosnuz ne bilim normal sohbetmi ediyosunuz ben yarismayla jlgili konusuluyordur diye uzak duruyorum