- 24 Eylül 2018
- 97.332
- 292.738
Form tutarız dedim,bana her şey uyarYa boşver burda oynarız top yerine başka seyler buluruz çökertme yaparız daha iyi bence ama futbol da fena değil hani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Form tutarız dedim,bana her şey uyarYa boşver burda oynarız top yerine başka seyler buluruz çökertme yaparız daha iyi bence ama futbol da fena değil hani
Bende bugün kendime bişey demiyorum yemek derdim yok diye yatağı bile toplamadımsana daha bişey demiyorum anan anan anan diyen naime gibi bir etki
Bana sadık olursan bakarızBenimle aranızda fazla km yok beni de kativerin araniza
Hadi be junior lost seniKorktun bizden demi aramıza sızmaya çalışıyorsun
O turbo yanacak ama bakalım,hayırlısıBende bugün kendime bişey demiyorum yemek derdim yok diye yatağı bile toplamadım
Bir iptal olursa tak minik turboyu
Hadi be junior lost seni
Bir kere kazalanip geldi aman yarebbim ev Çarşamba pazarı kendi açısından bişey demedi yazık garibanO turbo yanacak ama bakalım,hayırlısı
10 saniye sonra ,beyin uyuşmasısana daha bişey demiyorum anan anan anan diyen naime gibi bir etki
Yoksa çenesiyle yerdi seniBir kere kazalanip geldi aman yarebbim ev Çarşamba pazarı kendi açısından bişey demedi yazık gariban
10 saniye sonra ,beyin uyuşması
Ben okumadım,bir bakayım da geleyim :))Yorumları okumayaydım iyiydi
Kuş a fırsat kalmadan dinleyenlerYorumları okumayaydım iyiydi
GitmeeeeeBen okumadım,bir bakayım da geleyim :))
Ooowwwkuş öldü beybi,o ne yorumlar öyleYorumları okumayaydım iyiydi
Çok geçGitmeeeee
Izleme geçmişimi görenler beni ne sanacak bilemedim
Öldü,uçacak kuş kalmadıMutlumusun ha kuş uçtu