- 28 Haziran 2011
- 59.412
- 149.890
Bu nasıl bir yetenek, her şeyi nasıl yapabilir bir insanJenna16 içli köfte yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl bir yetenek, her şeyi nasıl yapabilir bir insanJenna16 içli köfte yaptım
Kız bizim burada herkes yapar dışı hamuru etli içine kavrulmuş patatesBu nasıl bir yetenek, her şeyi nasıl yapabilir bir insan
Çok yorgunum ipucu vermek beni zorlayabilirİp ucu verseydin evet
Daha iyiyim canım Ama karın ağrım, sancı gibi geçmiyor. Halsizliğim azaldı. Gerçi sürekli yatıyorum. Bugün arada yürüyüş yaptım.Nasıl oldun iyi geldi mi tedavi
keşke benim olsaa,ellerine sağlık canım, bakayimJenna16 içli köfte yaptım
Amin canım Bu tepeyi de aşarım elbetZor bir dönemden geçiyorsun ama geçecek inşallah
İpin ucu bendeİp ucu verseydin evet
Biz sadece analı kızlının dış hamura et koyarız Patatesli bende yapıyorum Ama favorim kıymalı, ıspanaklıKız bizim burada herkes yapar dışı hamuru etli içine kavrulmuş patates
Haşlama olur geneldeEki Görüntüle 3486398
Kutuyu aç aşkomİpin ucu bende
Daha çok yeni sezaryen sonrası bile uzun zaman sürüyor ağrı ki senin ameliyatın kat kat zoru o yüzden dinleneceksinDaha iyiyim canım Ama karın ağrım, sancı gibi geçmiyor. Halsizliğim azaldı. Gerçi sürekli yatıyorum. Bugün arada yürüyüş yaptım.
Önce IBAN vereceğim aşkom,açık arttirma usulüKutuyu aç aşkom
O yüzden sana pattisli içli köfte yaptımİpin ucu bende
OyyKız bizim burada herkes yapar dışı hamuru etli içine kavrulmuş patates
Ama bu haksızlık fotoya bakarak doyamam kiiiiO yüzden sana pattisli içli köfte yaptım
Bir kaju bulsak da yeterli olabilirÖnce IBAN vereceğim aşkom,açık arttirma usulü
Her kaju da yenmez ki ama ,iyisini bulalım bulmuskenBir kaju bulsak da yeterli olabilir
İnşallah canımDaha çok yeni sezaryen sonrası bile uzun zaman sürüyor ağrı ki senin ameliyatın kat kat zoru o yüzden dinleneceksin
Bana uyarÖnce IBAN vereceğim aşkom,açık arttirma usulü
Muhteşem gözüküyor kuzu, sen a dan z'ye herşeyi yapıyorsun ama ondan bahsettimKız bizim burada herkes yapar dışı hamuru etli içine kavrulmuş patates
Nasıl hiç çatlak yok yaa pürüzsüz gözüküyorKız bizim burada herkes yapar dışı hamuru etli içine kavrulmuş patates