Hazir daha kolay şimdi,Hazırdan daha kolay değil mi:)
Hazır hem sağlıksız ondan şey etmiştim:)
Hayatımda bir defa hazır ile yaptım bin pişman oldum emeğime yazık onunla uğraşacağıma baklava açardım
Hayırlısı inşaallah canım:)Bahçeye baktım çimler çok biçimsiz,saç kıran çıkmış gibi
Cumartesi kızın arkadaşının doğum günü var,dışarıda kutlayacaklar.ona hediye edicem kurabiyeleri
Kızı doğumgününe götürme bahanesiyle çekicem bi parka arabayı
Yani inşallah
Ozaman şeker hamurlu geliyeahBahçeye baktım çimler çok biçimsiz,saç kıran çıkmış gibi
Cumartesi kızın arkadaşının doğum günü var,dışarıda kutlayacaklar.ona hediye edicem kurabiyeleri
Kızı doğumgününe götürme bahanesiyle çekicem bi parka arabayı
Yani inşallah
O kuruyor ya kim onunla uğraşacak:)En iyisi el emeği:)Hazir daha kolay şimdi,
Benim velet te malum bütün gün ayakta tezgahta baklavayla ugrasmistim sonrasını biliyorsunuz zaten patron yaktı bizi
Ben kiricam zaten kirilmadan kurabiye fotosu mu olur bir ısırık alsın herkes içinin kiyirligini görelimDenemeyenin kurabiyesi kırılsın
Oğlan büyüsün birdaha bakarizO kuruyor ya kim onunla uğraşacak:)En iyisi el emeği:)
Neden yaktıHazir daha kolay şimdi,
Benim velet te malum bütün gün ayakta tezgahta baklavayla ugrasmistim sonrasını biliyorsunuz zaten patron yaktı bizi
Git bir bak şerbetli tatlılarda nolmusNeden yaktı
O kadar çabuk büyüyorlar kiOğlan büyüsün birdaha bakariz
Uykum da yok gidip okuyayım bariGit bir bak şerbetli tatlılarda nolmus
Oy vermiştirNeden yaktı
Evlerden ırakOy vermiştir
Sağlıklı mutlu olsunlar daO kadar çabuk büyüyorlar ki
Ben ayıcıklı poçayı küçük kızın beslenmesine yapmıştım.ilkokula gidiyordu,şimdi liseli.bi bu kadar sonra yok
Oylama da en alttaki tarife ve yapana bak gelUykum da yok gidip okuyayım bari
Hakkını yemeyelim 2 yada 3 kez verdiği 1. oldu:)Onlardan biri benimEvlerden ırak
Ben künefeyi unuttumOylama da en alttaki tarife ve yapana bak gel
Verdiğin sadakaya denk gelmiştirHakkını yemeyelim 2 yada 3 kez verdiği 1. oldu:)Onlardan biri benim
Bozuk saat mi diyorsunHakkını yemeyelim 2 yada 3 kez verdiği 1. oldu:)Onlardan biri benim
Çok eski ama 2014 tantuni de:)Verdiğin sadakaya denk gelmiştir
Açık ara fark atmıştı hepimizeBen künefeyi unuttum
Kazen yapmıştı ve 1. olmuştu