İyi o zaman bundan sonra görmüyorum kendini mandal gibi hissetmeye başlayabilirsinYok baya oldu konuşmayalı mandal değilim bugün
Aslansin, kralsın senHep onların sucu zati,biliyorum ben
Bence güzel oldu:)Sen onu sütlü tatlılarda yap garanti birinci olurduValla ben kırmızı örtüyü ilk kez magnolia da gördüm,sütlaçta denedim.bende tırt çıktı
Konseptime de uyar haaaBu sefer dene bakalım
İyi o zaman bundan sonra görmüyorum kendini mandal gibi hissetmeye başlayabilirsin
Yamyam gibi kapışıyoruz tarifleri,nereee alıyon sütlacıBence güzel oldu:)Sen onu sütlü tatlılarda yap garanti birinci olurduAma bu yıl kimseye sütlaç yok
Valla ben kırmızı örtüyü ilk kez magnolia da gördüm,sütlaçta denedim.bende tırt çıktı
Masaya bırak resmini çek ve koşarak oradan ayrıl hatta akşam çek biraz karanlık olsun,örtüye gerek yokKonseptime de uyar haaa
Kolay mı 27yilda bir baklava açmışım pat tabağa köy çek yaparmiyimBen o baklavada şok olmuştum
Kaldırdım kimseye vermemYamyam gibi kapışıyoruz tarifleri,nereee alıyon sütlacı
Dış çekim yapıcam bu seferMasaya bırak resmini çek ve koşarak oradan ayrıl hatta akşam çek biraz karanlık olsun,örtüye gerek yok
İlk defa mı yok artıkKolay mı 27yilda bir baklava açmışım pat tabağa köy çek yaparmiyim
Hiç olmaz boşver sen ne gerek var:)Güneş çarpar,cildin bozulur.Güneş kremi falan zahmetli olmasınDış çekim yapıcam bu sefer
Belki unutmuşsundur dedim yaaaKaldırdım kimseye vermemBelli tarifleri kimseye vermiyorum ondan haberin yok mu
Bak demedi deme adı var oyu yok onunDış çekim yapıcam bu sefer
Ben ve unutmak:)Belki unutmuşsundur dedim yaaa
İlkti valla abla daha önce hazır yufkadan yapıyordum burmayi sen olmaz deyince sıvadım kollarıİlk defa mı yok artıkTebrikler vallahi:)
Hazırdan daha kolay değil mi:)İlkti valla abla daha önce hazır yufkadan yapıyordum burmayi sen olmaz deyince sıvadım kolları
Bahçeye baktım çimler çok biçimsiz,saç kıran çıkmış gibiHiç olmaz boşver sen ne gerek var:)Güneş çarpar,cildin bozulur.Güneş kremi falan zahmetli olmasın
Denemeyenin kurabiyesi kırılsınBak demedi deme adı var oyu yok onun