Ben onu yapacaktım da İsabelden korktumUn kurabiyesi
Sende yaparsın ne olacak kiBen onu yapacaktım da İsabelden korktum
O yaptı ya daha önce, görünce demez mi benim sunumum üstüne sunum yapıldığı nerde görülmüş diye
Bizim buranın un kurabiyesi meşhurdur hatta bize özgüdür diyeyim:)Ben onu yapacaktım da İsabelden korktum
O yaptı ya daha önce, görünce demez mi benim sunumum üstüne sunum yapıldığı nerde görülmüş diye
Kim uğraşacak biz küveti dolduralım bim falan yoktur orada, ekmek almaya fırın da yok, yazık yaa acıdım hallerineAynen bizde mi ada alsak
Neyi kötü yapıyor kiBizim buranın un kurabiyesi meşhurdur hatta bize özgüdür diyeyim:)
Hemşom güzel yapmıştı:)
Sıcak ekmek olmayınca yaşayamayızKim uğraşacak biz küveti dolduralım bim falan yoktur orada, ekmek almaya fırın da yok, yazık yaa acıdım hallerine
Aynen çok hamaratNeyi kötü yapıyor ki
Biraz önce ekler yapmış harikaAynen çok hamarat
Tutmazsa adını değiştirip açarım konuyuBen bilmiyorum ondan gömmem merak etme
Ben de alıştım bu sıra yetişiyorumTü tü tü maşallah bana
Akşamdan beri telefonla mesaj yazıyorum
Evet gördüm bölüm takibimde bildirim geliyor:)Biraz önce ekler yapmış harika
Gorumceler le sıkıntım Yok çok şükür gerisi Allah kerimAynen çok seviyeliyiz:)Kv ve görümce ile de öyle:)
Tamam sen bilirsinTutmazsa adını değiştirip açarım konuyu
O zaman boşver:)Gorumceler le sıkıntım Yok çok şükür gerisi Allah kerim
Yok canım görüşmüyoruz mecbur kalmadıkça aynı ortamda bulunmuyorum,ama ben çocukların karistirilmasina karşıyım eşime de karışmam kardeşiyle görüşebilirGorusuon mu peki ??
Bugün çocuklar oraya gidelim mi dedi adını bile anmayin dedim giderlerse bir daha babbannede kalmayı unutacaklar yoksa
Yarın fırsat bulursam yaparımÇabuk yap ta eleştirelim seni
Bahçede çekme üşütürsünYarın fırsat bulursam yaparım
Benim eşimde görüşüyor abisi ile çocuklar da babanne de görüşüyorlar biz hiç görüşmüyoruz artıkYok canım görüşmüyoruz mecbur kalmadıkça aynı ortamda bulunmuyorum,ama ben çocukların karistirilmasina karşıyım eşime de karışmam kardeşiyle görüşebilir