- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Çekemem zaten canım binada cenaze var kalabalık .ama ağaçlar çiçek açmış pembis pembisBahçede çekme üşütürsün
Seni düşündüğümden diyorum, gerçek bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekemem zaten canım binada cenaze var kalabalık .ama ağaçlar çiçek açmış pembis pembisBahçede çekme üşütürsün
Seni düşündüğümden diyorum, gerçek bak
He yok kalmaları ayrı konu zaten canım küs olmasamda gerekmedikce istemem kalmasını ama kuzenleriyle yengesi amcasiyla görüşebilir gidip gelebilir babasıylaBenim eşimde görüşüyor abisi ile çocuklar da babanne de görüşüyorlar biz hiç görüşmüyoruz artık
Benim çocukların onun evinde yatılı kalmasını istemiyorum çünkü çocuklarım hakkında neler konusutugnu birebir duyduğum için ve ayrıca kaynım çok bağırır çocuklara laf söyler baskı uapar bu yüzden eşim de müsaade etmedi ama önceden izin veriyordu ...
Camı da açmaÇekemem zaten canım binada cenaze var kalabalık .ama ağaçlar çiçek açmış pembis pembis
Tabi ki kalmasınlar sen yokken ne gerek var.Ama konuşmalarında sakınca yok ona karışma canım:)Benim eşimde görüşüyor abisi ile çocuklar da babanne de görüşüyorlar biz hiç görüşmüyoruz artık
Benim çocukların onun evinde yatılı kalmasını istemiyorum çünkü çocuklarım hakkında neler konusutugnu birebir duyduğum için ve ayrıca kaynım çok bağırır çocuklara laf söyler baskı uapar bu yüzden eşim de müsaade etmedi ama önceden izin veriyordu ...
Camdan olmaz zaten kayısı ağacı çok güzel çiçek açmış meyve de vermiyor nede olsa koparabilirimCamı da açma
Aynen kayısılar çiçek açmış :)Ben de kayısı bahçesine mi gitsemCamdan olmaz zaten kayısı ağacı çok güzel çiçek açmış meyve de vermiyor nede olsa koparabilirim
Yazık ağaca koparma dalındanCamdan olmaz zaten kayısı ağacı çok güzel çiçek açmış meyve de vermiyor nede olsa koparabilirim
Pembe dimi çiçeği,bahcede var kayısı diye biliyorum pembe açmış meyve vermediği için emin de değilim kayısı heralde kiraz i bekledim açmadı dahaAynen kayısılar çiçek açmış :)Ben de kayısı bahçesine mi gitsem
Dalını niye koparayim çiçeğinden otlanicamYazık ağaca koparma dalından
İlla odun istiyorsan oklova koy sunumda
Hayır canım kayısı çiçeği beyaz olur:)Pembe şeftalidir at bakayım bir ara:)Pembe dimi çiçeği,bahcede var kayısı diye biliyorum pembe açmış meyve vermediği için emin de değilim kayısı heralde kiraz i bekledim açmadı daha
Yok ön tarafta şeftali var o daha çiçek açmadı bunun pembesi ayni çiçekHayır canım kayısı çiçeği beyaz olur:)Pembe şeftalidir at bakayım bir ara:)
Eki Görüntüle 2605216
Konuşuyorlar ama buluşma ortamı babanne ben evime istemiyorum o yüzden oraya da girmesinler diyorum sadece yoksa babannede görüşüyor kuzenler amcasının öyle yeğen sevgisi aşkı yok şükürTabi ki kalmasınlar sen yokken ne gerek var.Ama konuşmalarında sakınca yok ona karışma canım:)
Biri nektarı mi acabaYok ön tarafta şeftali var o daha çiçek açmadı bunun pembesi ayni çiçek
Aşılı değildir ondan meyve vermez:)Yok ön tarafta şeftali var o daha çiçek açmadı bunun pembesi ayni çiçek
Ben eşimi de verebilirim sunuma ama oylarda düşüş olurYazık ağaca koparma dalından
İlla odun istiyorsan oklova koy sunumda
İyi o zaman canım:)Konuşuyorlar ama buluşma ortamı babanne ben evime istemiyorum o yüzden oraya da girmesinler diyorum sadece yoksa babannede görüşüyor kuzenler amcasının öyle yeğen sevgisi aşkı yok şükür ☺
O zaman kayısıdır canım:)
Aynen böylesi iyi eşimde eve istemiyor büyükleriİyi o zaman canım:)