Niye hava mı söndürüyorsunKazanırsam fasulyeliğim biter belkiFasulye olduktan sonra havalı olsa ne yazar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye hava mı söndürüyorsunKazanırsam fasulyeliğim biter belkiFasulye olduktan sonra havalı olsa ne yazar
Pazartesi kendi tarifimi yaparım sunum için gittiğim yerden malzeme getirdim aradığım şey karşıma çıktı bu bir işaretYazarsa dönerim yoksa bekleyeceğiz:)
O zaman sen kurabiyenden vazgeçme:)Pazartesi kendi tarifimi yaparım sunum için gittiğim yerden malzeme getirdim aradığım şey karşıma çıktı bu bir işaret
Ben de bomba tarifim den vazgeçmedimO zaman sen kurabiyenden vazgeçme:)
Bende memnunum sırayla gidiyoz her yere bayramlarda falan, o varsa ben gitmesini bekliyorum, biz döndük bu gece onlar gidecek cenazeye yenisi de onun hemşerisi daha tanisamadik hayırlısıBen diğer eltimden memnunum zararı yok:)
Bekar kayınbiraderi mi çok severim hanımı da iyi olur inşaallah:)
Daha aday bile yok:)
Bombalar etrafımızı sardıBen de bomba tarifim den vazgeçmedim
Asıl bombayı ben patlaticam görürsün senBen de bomba tarifim den vazgeçmedim
Allah yardımcın olsun:)Bende memnunum sırayla gidiyoz her yere bayramlarda falan, o varsa ben gitmesini bekliyorum, biz döndük bu gece onlar gidecek cenazeye yenisi de onun hemşerisi daha tanisamadik hayırlısı
Kimler kimler istedi alamadı sen önce istemiştinAsıl bombayı ben patlaticam görürsün sen
Bunu atmasam olmazdıBende memnunum sırayla gidiyoz her yere bayramlarda falan, o varsa ben gitmesini bekliyorum, biz döndük bu gece onlar gidecek cenazeye yenisi de onun hemşerisi daha tanisamadik hayırlısı
Bunu atmasam olmazdı
Bunu atmasam olmazdı
Asıl bombayı ben patlaticam görürsün sen
Acaba nedir nedirKimler kimler istedi alamadı sen önce istemiştin
Daha ben de yapmadım en popüler benim kiAcaba nedir nedir
Elmalı yapıldı
Kuş yuvası yapıldı
Browne de yapıldı
Çok merak ettim şimdi
Yapicam yapmasına da onun bir özelliği var o olmazsa olmaz tarifin altında yorumlarda gömerler beniO zaman sen kurabiyenden vazgeçme:)
Un kurabiyesiAcaba nedir nedir
Elmalı yapıldı
Kuş yuvası yapıldı
Browne de yapıldı
Çok merak ettim şimdi
Ben bilmiyorum ondan gömmem merak etmeYapicam yapmasına da onun bir özelliği var o olmazsa olmaz tarifin altında yorumlarda gömerler beni
Vita yağıYapicam yapmasına da onun bir özelliği var o olmazsa olmaz tarifin altında yorumlarda gömerler beni