- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Sağol canımBaşınız sağolsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımBaşınız sağolsun canım.
Aminn sağol ablaBaşınız sağ olsun kuzum. Mekanı cennet olsun.
Sen de sağol canımSağol canım
FAzla alkolden sarhoş sarhoş gezeceğizAynen canım kolonyasız gezmiyoruz
Sen birde Benim oğlanı görseydin mevlüt te durmayinca parka çıkardım attı kendini yerlere parktaBugün dışarı çıktım kimse valla dikkat etmiyor bir çocuk gördüm sadece maskeli herkes herkese sarılıyor falan
Sağol canımBasınız sağolsun canım☹
Allahtan okullar tatil oldu.Bugün dışarı çıktım kimse valla dikkat etmiyor bir çocuk gördüm sadece maskeli herkes herkese sarılıyor falan
Aynen öyle iyi oldu ama benimkiler babaanneye gitti sıkı sıkı tembihledim çıkmayın dışarı diye babannesinin evin altında markete inip geri çıkıyorlarmis sadeceAllahtan okullar tatil oldu.
Sadece miAynen öyle iyi oldu ama benimkiler babaanneye gitti sıkı sıkı tembihledim çıkmayın dışarı diye babannesinin evin altında markete inip geri çıkıyorlarmis sadece
Sağol canım döndük,ben çok duramadim oğlumdan dolayı kalabalıkta,ama eşim KV kp falan mecbur girdiler banada bulastirmislardir kaptiysalarCanfeb başınız sağolun döndünüz mü
Diken üstünde geçmiştir değil mi
İnsan topluluğa girmeye de korkuyor
Aman Allah korusun, parmağından klavyeden yel alsınSağol canım döndük,ben çok duramadim oğlumdan dolayı kalabalıkta,ama eşim KV kp falan mecbur girdiler banada bulastirmislardir kaptiysalar
Ufak bir market 3 harfli degilSadece mi
Markete ben de gittim insan pimpirikleniyor iyice. Arkadaşlar toplanalım dedi, oturun oturduğunuz yerde dedim
Amin aminAman Allah korusun, parmağından klavyeden yel alsın
Kurabiye ye yetişmedi desenePınar da bu sabah aradı ,dedim o kadar gün evden çıkmadım evde yokken gelin zaten
Benim oğlumda geçirdi 3 hafta tekrar tekrar antibiyotikler,serumlar zorla geçti.Allah korusunUfak bir market 3 harfli degil
Bugün bir uzman dinledim doğru olabilir mi bilmiyorim.
Korona bir grip virüsü çeşidi bir çoğumuz atlattık ama kimi farkında değil çünkü herkese test yapılmadı diyor doğru olabilir mi
Çünkü Kore de bu sayının yüksek olması tüm vatandaşlarına yaptılar bu testi sonradan bulaşmış da olabilir ama şuan 80 milyona test yapılabisle kaç çıkar acaba .
Benim oğlan geçenlerde doktor üşütme dedi ama bayağı kuvvetli ateşli oksurmeli grip yaşadı acaba o mu diyorum Türkiye de yok denilirken gecirdj
Evde en bağışıklığı düşük o var yatak döşek yatar hasta olunca falan
Kurabiye ye niye yetişmedi daha yapmadim kiKurabiye ye yetişmedi desene