- 24 Eylül 2018
- 97.411
- 292.911
Allah razi olsun hemşom ,sayenizde ,dualarla iyiye dönüyor her şey. Bin şükürInsAllah kuzum, ameliyat öncesi yine dua toplarız inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun hemşom ,sayenizde ,dualarla iyiye dönüyor her şey. Bin şükürInsAllah kuzum, ameliyat öncesi yine dua toplarız inşAllah
Belki senin Çomaklı çiçekler kapmistir parke taslarina bile koydun zavallilariKarantinaya alınırsak bizim dış çekimler yalan olur
Bende susuyorum keyfi yerine geldiğinde omuz atıyorum hadi gel hadi gel yan bakıyorum falanAynen hiç yoramam kendimi
Eehhh deyip gidiyorum başka odaya,dönünce o da unutmuş oluyo zaten
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar
İnşallah canım haber ver bize deGittim gittim. Testleri hallettim,anestezi randevumu aldım. 26 Mart 'ta randevum ama erkene aldırmaya çalışıyorum. Ramazandan önce olmak istiyorum. Inşallah olur
Ne haber:)Hayırlı akşamlar
Ne yapıyorsun keyifler iyi mi:)İnşallah canım haber ver bize de
İyi şükür koştur kostur carsiya gittik geldik bugün iki ayağım bir pabuça soktu yine bizimki beniNe haber:)
İyi çok şükür abla sen nasılsınNe yapıyorsun keyifler iyi mi:)
Hayırdır ne aldınız:)İyi şükür koştur kostur carsiya gittik geldik bugün iki ayağım bir pabuça soktu yine bizimki beni
Sen nasılsın abla :))
İyiyim canım çok şükür:)İyi çok şükür abla sen nasılsın
Ben almadım duruyor param halaCanfeb bugün millet bozduruyordu altini koyumcular kalabalikti petrol yüzünden dusecekmis diye söylenti var
Ben bir tane aldım aldıktan sonra düştüBen almadım duruyor param hala
Kolum u sıyırdım geldim araba almak üzereyiz deHayırdır ne aldınız:)
İyi çok şükür ben de bugün dışardaydım birazda yürüyüş yaptım:)Malum diyete başladım sonunda:)
Hayırlısı olsun canım arabada iyidir:)Kolum u sıyırdım geldim araba almak üzereyiz de
Tutturdu dusecekmis bozalim diye bence daha da yükselecek :))
Bekle bakalım çok bilmişler düşecek diyor uzun vadede kaybetmez ama bugün 331 i gördü biizm gittiğimizde 328 di ..çeyreği 535 den aldılar vallaBen almadım duruyor param hala
Gene çıkar ya altın bu : )Ben bir tane aldım aldıktan sonra düştü
Bekliyoruz bakalım inşallah sorunsuz çıkarsa yakın zamanda alacağız üstümüze sedana hiç binmedim inşallah yola sigdiririmHayırlısı olsun canım arabada iyidir:)