Bir o eksik,o da gelsinBakan 13 saat önce açıklama yapmış virüs yayılıyor olabilir hazirlikliyiz diye netten baktım maske fiyatlarına 30 lira tanesi
Başınız sağolsun canım.Yurtdışından yeni gelmişti abla 1hafta oldu olmadi ,ailesi bile anlamadi ne olduğunu iyi yatış süresi dolsun cikaricaz demişler önce sonra vefat haberi daha karışık ta özelden anlatırım
Sen sokmuşsun zatenÇiçeğe çomak sokarım diyosun
Cık cık cık çok ayıp
oha diyorum bizz 6 kisiyiz 180 gitti deseneBakan 13 saat önce açıklama yapmış virüs yayılıyor olabilir hazirlikliyiz diye netten baktım maske fiyatlarına 30 lira tanesi
Başınız sağolsun.Yurtdışından yeni gelmişti abla 1hafta oldu olmadi ,ailesi bile anlamadi ne olduğunu iyi yatış süresi dolsun cikaricaz demişler önce sonra vefat haberi daha karışık ta özelden anlatırım
Pasaport soruyorlar girişteGiriş ücretli mi buraya
Gram altın hesabı giriş yapıyoruz:)Kaç gramlık giriş yapmak istersiniz 15 dk 1 grGiriş ücretli mi buraya
Altın nedir yeaaa ver bana ordan bir külçeGram altın hesabı giriş yapıyoruz:)Kaç gramlık giriş yapmak istersiniz 15 dk 1 gr
bende bagzrn saydirmak istiyorum:)Buraya gelmiyosunuz,sizin yüzünüzden gidip bdv kıyılarında dolaşıyorum.güm diye gidebilirim her an
Saydırma saydırmabende bagzrn saydirmak istiyorum:)
Kredi kartı geçiyor mu ?Gram altın hesabı giriş yapıyoruz:)Kaç gramlık giriş yapmak istersiniz 15 dk 1 gr
Altının gramından haberin yok galibaAltın nedir yeaaa ver bana ordan bir külçe
IBAN veriyorumKredi kartı geçiyor mu ?
Aman uslu ol nereye gidiyorsunBuraya gelmiyosunuz,sizin yüzünüzden gidip bdv kıyılarında dolaşıyorum.güm diye gidebilirim her an
bende kocasini aldatana:) genelde gomuyorumSaydırma saydırma
Ben genelde geyikten gidiyorum bdv de
Yeni kuralı bilmiyorsun ellam,oylamadan önce banlanan diskalifiye oluyorBuraya gelmiyosunuz,sizin yüzünüzden gidip bdv kıyılarında dolaşıyorum.güm diye gidebilirim her an