Özel durumları var dedi nevoş.Yapmiyecektin o çiçeği
BuCanfeb nerde anam uzaya mı çıktın sunum yapmak için He ben sana uğraşmak yok demedim mi
Aa benim niye haberim yokÖzel durumları var dedi nevoş.
Kesin adama bahçeli villa aldırmak istedi,enişte de şok geçirdi.onunla ilgileniyo zaar
Bahçenin sahibi vefat ettiAa benim niye haberim yok
Önemli birşey yoktur inşallah.
Belkide bahçenin sahipleri kovalamıştır
YaaaBahçenin sahibi vefat etti
Aaa Allah rahmet eylesin canım başınız sağ olsunBahçenin sahibi vefat etti
Başınız sağolsun canımBahçenin sahibi vefat etti
Yaaa
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin
Bilmeden espiriler yaptık ama,kusura bakma
Aaa Allah rahmet eylesin canım başınız sağ olsun
Allah razı olsun , virus şüphesi var maalesefBaşınız sağolsun canım
Babamın hastalığı gibi bir şey olabilirAllah razı olsun , virus şüphesi var maalesef
Yurtdışından yeni gelmişti abla 1hafta oldu olmadi ,ailesi bile anlamadi ne olduğunu iyi yatış süresi dolsun cikaricaz demişler önce sonra vefat haberi daha karışık ta özelden anlatırımBabamın hastalığı gibi bir şey olabilir
corona miAllah razı olsun , virus şüphesi var maalesef
bu arad basiniz sag olsun guya vurus yok diyor bu yetkililerYurtdışından yeni gelmişti abla 1hafta oldu olmadi ,ailesi bile anlamadi ne olduğunu iyi yatış süresi dolsun cikaricaz demişler önce sonra vefat haberi daha karışık ta özelden anlatırım
Basın sağolsunBahçenin sahibi vefat etti
Başınız sağ olsun canımAllah razı olsun , virus şüphesi var maalesef
Anladım canım ne zaman istersen buradayımYurtdışından yeni gelmişti abla 1hafta oldu olmadi ,ailesi bile anlamadi ne olduğunu iyi yatış süresi dolsun cikaricaz demişler önce sonra vefat haberi daha karışık ta özelden anlatırım
Basınız sağolsun kuzuYurtdışından yeni gelmişti abla 1hafta oldu olmadi ,ailesi bile anlamadi ne olduğunu iyi yatış süresi dolsun cikaricaz demişler önce sonra vefat haberi daha karışık ta özelden anlatırım
Aynen öyleBu nevoş ne zaman ortadan kaybolsa bişeyler oluyo zaten